Hoge bezoekersaantallen op de profielpagina van je kantoor in ‘Zoek Hypotheekadviseur‘ zijn mooi. Maar nog mooier is het als mensen je eigen website bezoeken en contact met je leggen. Om dat gemakkelijker te maken heeft Independer.nl de Hypotheek Contact Button ontwikkeld. Met één klik komt de consument direct op de website van je kantoor terecht. Zo krijgt de consument een goede indruk van het kantoor en kan hij of zij bovendien meteen contact met je opnemen. En dat betekent een grotere kans op nieuwe productie.

Landingspagina
Ook kan je een speciale pagina (een zogeheten landingspagina) maken waarop je bezoekers welkom heet die via Independer.nl komen. Op deze pagina kan je bijvoorbeeld een formulier inbouwen waar consumenten hun gegevens kunnen achterlaten, zodat je ze snel kunt terugbellen. Een landingspagina biedt heel veel mogelijkheden om de conversie te verhogen. Wij geven je graag tips voor het maken van zo’n pagina.

De Hypotheek Contact Button ziet er zo uit:

Probeer nu gratis tot 1 mei
De Hypotheek Contact Button kost € 49,50 exclusief BTW per maand. Meld je je kantoor in april aan? Dan staat de Hypotheek Contact Button tot 1 mei gratis op de profielpagina van je kantoor. Je betaalt de button maandelijks vooruit per automatische incasso. Het contract wordt stilzwijgend per maand verlengd.

Binnen 24 uur op de profielpagina van je kantoor
Het aanvragen van de Hypotheek Contact Button gaat heel gemakkelijk. In het Extranet is vanaf nu de nieuwe tab ‘Abonnement’ zichtbaar. Hier kan je je kantoor aanmelden voor de Hypotheek Contact Button en kan je de algemene voorwaarden inzien. Zodra je de algemene voorwaarden en automatische incasso accepteert, wordt de Hypotheek Contact Button binnen 24 uur op de profielpagina van je kantoor geplaatst.

Opzeggen
Wil je de Hypotheek Contact Button verwijderen? Zet dan de algemene voorwaarden en de automatische incasso op ‘nee’. De button wordt direct verwijderd.

Meer weten?
Kijk in het Extranet of op het weblog voor hypotheekadviseurs voor meer informatie over de Hypotheek Contact Button. Ook vind je er antwoorden op veelgestelde vragen over de button.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Good overview and explanations, but progress saving isn't always working
8