Hypotheekadvies via webcam: past dat bij jou?
Deel met een vriend:

Hypotheekadvies via webcam: past dat bij jou?

De laatste jaren is er veel gebeurd op hypotheek gebied. Denk aan het provisieverbod;  je adviseur stuurt je (sinds januari 2013)  een nota voor het hypotheekadvies wat hij je gegeven heeft. Voor die tijd zaten die kosten versleuteld in de prijs van het product wat je afsloot. Veel hypotheekadviseurs zijn vanaf dat moment ook goed gaan kijken naar de service die zij bieden. Ook zijn er nieuwe partijen bij gekomen die inspelen op veranderingen in de behoefte van sommige mensen. Zo zijn er bijvoorbeeld hypotheekadvieskantoren die alleen adviseren via een webcam of alleen bij je thuis komen.

Jij bent aan zet

Niet iedereen wil advies via de webcam of een adviseur thuis ontvangen. Vanaf nu is daarom de bezoeker van Independer, jij dus, aan zet bij het kiezen van een hypotheekadviseur. Naast je postcode of woonplaats vragen wij je nu om twee extra vragen te beantwoorden. Deze vragen gaan over de manier waarop jij hypotheekadvies wilt krijgen.

Kantoor in de buurt?

Wij vragen je welk hypotheekadvies het beste bij jou past. Je kan kiezen uit verschillende opties: een hypotheekadviseur met een kantoor bij jou in de buurt, digitaal en/of telefonisch advies of een adviseur die bij je thuis komt. Het zoekresultaat wordt op jouw keuze aangepast.

Banken en verzekeraars

Banken of verzekeraars geven vaak op een andere manier advies dan (traditionele) tussenpersonen. Zij bieden je namelijk alleen hun eigen product aan. Het kan dus voorkomen dat een andere hypotheek, bij een andere aanbieder, beter bij jou past. Doordat grote banken of verzekeraars alleen eigen producten kunnen sluiten, kunnen zij je vaak wel wat goedkoper adviseren.

Wij vinden het belangrijk dat je weet dat een bank alleen zijn eigen producten adviseert. Daarom vragen wij je vanaf nu of je banken en verzekeraars ook wilt vergelijken. Wil je dit niet? Dan krijg je alleen hypotheekadviseurs die meerdere banken vergelijken te zien.

Lees meer over: hypotheek

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Zelf online je hypotheek regelen?

Bij Independer kies je zelf je hypotheek, met deskundige begeleiding van ons

online hypotheek regelen

"Zeer overzichtelijk en eenvoudig alleen jammer dat de max hypotheek lager uitvalt dan die van de externe hypotheek adviseur. hypotheek aanvragen is eitje"

Anoniem uit UITGEEST
2017-11-20, hypotheek

"Gebruiksvriendelijke site"

Dhr. E. Heijst uit ZWARTEWAAL
2017-11-19, hypotheek

"Duidelijk om af te sluiten, goed overzicht kenmerken. Jammer dat er niet direct gevraagd wordt naar een ORV, want ik wil de combi-korting en nu moet ik de ORV apart afsluiten. "

Anoniem uit NIJMEGEN
2017-11-15, hypotheek

"Over de samenwerking met Independer ben ik absoluut tevreden maar niet over de kredietverstrekker die Independer heeft gekozen t.w. bijBouwe. Nu opnieuw aangevraagd bij Argenta en ik hoop dat dit sneller en beter gaat. Groet, Paul van Rossum"

Dhr. M.J. Boeve uit WOUDENBERG
2017-11-07, hypotheek

"Eerst telefonisch contact gehad. Erg duidelijk, behulpzaam en vriendelijk geholpen. Later site gevuld. Op zich erg duidelijk alleen ik kon niet alles vullen wat ik wilde zoals de marktwaarde van de woning "

Anoniem uit BRIELLE
2017-10-31, hypotheek

"Geen"

Anoniem uit ZWARTEWAAL
2017-10-18, hypotheek

"Ok"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-10-17, hypotheek

"Duidelijk en compleet! Goede prijs als je weet waar je het over hebt."

Dhr. J. Wolters uit NOOTDORP
2017-10-17, hypotheek

"uitstekende service, alleen beetje lastig om op deze wijze aanvraag te doen als gepensioneerde. Alleen daarom geen 10."

Anoniem uit HOLLUM
2017-10-16, hypotheek

"Tot nu toe tevreden daar het online sluiten van de hypotheek heel eenvoudig en begrijpbaar is via deze website."

Dhr. R. Lavrelashvili uit BEEK LB
2017-10-14, hypotheek

"De website is best gebruiksvriendelijk. "

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-10-05, hypotheek

"In de berekeningstool worden de kosten van de makelaar vor de verkoop van de woning niet meegenomen! Ook een WAO uitkering kun je niet invullen"

Anoniem uit ALPHEN GLD
2017-10-04, hypotheek