Regel zelf online je hypotheek
Deel met een vriend:

Regel zelf online je hypotheek

Sinds eind oktober kun je voor € 495,- zelf je hypotheek bij ons afsluiten. Op dit moment helpen we alleen nog starters in loondienst. Val je buiten deze groep dan helpen we je graag bij het vinden van de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zo werkt het

Als je je hypotheek wilt regelen via Independer vul je eerst een aantal gegevens in en stel je zelf je hypotheek samen. Wij bekijken je aanvraag en bellen je op om deze door te nemen. Daarna maak je de kennistest. Heb je die gehaald? Dan regelen we een renteaanbod voor je en helpen je bij het verdere traject, tot aan je bezoek bij de notaris. Uiteraard kun je ook daarna nog op ons rekenen als je vragen hebt. En wij weten je te vinden als er belangrijk nieuws is over je hypotheek.

Wel uitleg, geen advies

Independer vindt het belangrijk dat je weet waar je over praat, zeker als het om hypotheken gaat. Wij geven je geen advies. Dat betekent dat wij je niet vertellen welk soort hypotheek het best bij je past, of welke hypotheekverstrekker voor jou de beste voorwaarden heeft. Je neemt alle beslissingen dus zelf. Wel leggen we alle hypotheektermen en de keuzemogelijkheden aan je uit. Hier mag je ons dan ook alles over vragen. Om deze beslissingen te kunnen nemen moet je behoorlijk wat van hypotheken weten, en dat checken we. Want het zou vervelend zijn als je later spijt hebt van je keuzes.

Kennistest

De test bestaat uit 18 vragen. We maken een duidelijke splitsing tussen kennis- en ervaringsvragen. Bij kennisvragen moet je denken aan een vraag als wat het verschil is tussen een annuïteiten- en lineaire hypotheek. Ervaringsvragen gaan letterlijk over je ervaring met hypotheken en levensverzekeringen. Goed om te weten dat tot nu toe 92% van de aanvragers voor de test is geslaagd.

Lees meer over: hypotheek

Reacties

2 Antwoorden op “Regel zelf online je hypotheek”

 1. Kusters van Tuil WH schreef op 

  Voor verbouwing van mijn huis wil ik een hypotheek aanvragen.
  Verbouwing om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.
  Pand is nu vrij van hypotheek.
  Mogelijkheid om volledig beneden te wonen.
  1e verdieping eventueel voor kleinkind.
  Ik wil graag een vaste rente voor 10 jaar.

 2. Beste heer, mevrouw Kusters van Tuil,
  Als u de hypotheek zelf kunt en wilt afsluiten, dus zonder advies, dan kunt u een aanvraag via de website doen. De kennistest krijgt u dan per mail van ons. Hier moet u voor slagen voordat u verder kunt. Als u liever geadviseerd wilt worden kunt u contact opnemen met een hypotheekadviseur.
  https://www.independer.nl/hypotheek/intro.aspx
  Veel succes!

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Zelf online je hypotheek regelen?

Bij Independer kies je zelf je hypotheek, met deskundige begeleiding van ons

online hypotheek regelen

"Eerst telefonisch contact gehad. Erg duidelijk, behulpzaam en vriendelijk geholpen. Later site gevuld. Op zich erg duidelijk alleen ik kon niet alles vullen wat ik wilde zoals de marktwaarde van de woning "

Anoniem uit BRIELLE
2017-10-31, hypotheek

"Geen"

Anoniem uit ZWARTEWAAL
2017-10-18, hypotheek

"Ok"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-10-17, hypotheek

"Duidelijk en compleet! Goede prijs als je weet waar je het over hebt."

Dhr. J. Wolters uit NOOTDORP
2017-10-17, hypotheek

"uitstekende service, alleen beetje lastig om op deze wijze aanvraag te doen als gepensioneerde. Alleen daarom geen 10."

Anoniem uit HOLLUM
2017-10-16, hypotheek

"Tot nu toe tevreden daar het online sluiten van de hypotheek heel eenvoudig en begrijpbaar is via deze website."

Dhr. R. Lavrelashvili uit BEEK LB
2017-10-14, hypotheek

"De website is best gebruiksvriendelijk. "

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-10-05, hypotheek

"In de berekeningstool worden de kosten van de makelaar vor de verkoop van de woning niet meegenomen! Ook een WAO uitkering kun je niet invullen"

Anoniem uit ALPHEN GLD
2017-10-04, hypotheek