Verzekeringvergelijker Independer, in handen van zorgverzekeraar Achmea, waarschuwt voor een goedkope zorgpolis van …. Achmea. In een persbericht signaleert de polisbeoordelaar dat de Beter Af Selectief polis duur kan uitpakken voor klanten die zich onvoldoende bewust zijn van het feit dat ze voor een groot deel van de zorg slechts in 29 van de circa negentig ziekenhuizen in Nederland terecht kunnen.

Lees het volledige artikel op de website van de Telegraaf. In het artikel wordt verder ingegaan op de goedkope polis van Zilveren Kruis Achmea, waar je iets meer dan 60 euro per maand voor betaalt tegen een eigen risico van 860 euro. Maar wanneer je voor een behandeling naar een ziekenhuis of kliniek moet, vergoedt de verzekeraar deze alleen volledig als er een contract met die gezondheidsinstelling is afgesloten. Als je je ergens anders laat behandelen, betaal je 30% van de rekening zelf.

Naast de goedkope polis van Zilveren Kruis Achmea, waarschuwt Independer ook voor goedkope polissen van andere grote verzekeraars.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Ik hoop dat mijn aanvraag goedgekeurd word.
10