Independer betrokken sponsor van de Business Run
Tip een vriend:

Independer betrokken sponsor van de Business Run

Independer is voor de tweede keer naamgever van de Independer Business Run. Teams van verschillende bedrijven nemen het tegen elkaar op over een afstand van 5 of 10 kilometer, of vier collega’s wisselen elkaar af in estafettevorm.

Ook fysiek gezond

Independer is zeer betrokken bij het evenement: “Wij willen niet alleen dat mensen financieel, maar ook fysiek gezond zijn”, aldus Marjolijn van Mierlo, Manager Merk & Activatie van Independer.

Van Mierlo is betrokken bij de organisatie vanuit Independer van de Business Run. Die behelst meer dan alleen het verbinden van een naam aan een onderdeel. “We zijn 15 april aanwezig op het marktterrein waar bezoekers, jong en oud, actief mee kunnen doen aan verschillende onderdelen, zoals spijkerbroekhangen en een fietschallenge. Als werkgever hecht Independer waarde aan haar medewerkers, want blije collega’s zorgen voor blije klanten. Daar hoort ook fysieke gezondheid bij.”

Het blijft niet alleen bij woorden, blijkt wel uit de sportieve activiteiten die bij het bedrijf plaatsvinden. “We hebben een wekelijkse tafeltenniscompetitie, met iedere vrijdag een finale. Bovendien doet een grote groep van ons personeel, zo’n 30 mensen, mee aan de Independer Business Run. Zowel in teamverband als individueel aan de prestatieloop. Er wordt al geruime tijd iedere donderdag getraind en het heeft er ook toe geleid dat sommige mensen opnieuw de hardloopschoenen hebben aangetrokken. Het zorgt voor gezelligheid en saamhorigheid, maar zeker ook voor sportiviteit met een gezonde rivaliteit.”

Topsport

Overigens is werken bij Independer in met name “het zorgseizoen” te vergelijken is met topsport: “Half november zijn de nieuwe zorgpremies altijd bekend en enkel aan het einde van het jaar heb je de mogelijkheid om je huidige zorgverzekering te beëindigen en over te stappen naar een andere zorgverzekering. Voor ons is de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw altijd lekker druk. Met zijn allen aan het werk en de schouders eronder, is dan het devies.”

Saamhorigheid

De voor de bedrijfscultuur kenmerkende saamhorigheid wil Independer overigens niet alleen binnen de eigen muren houden. Het bedrijf streeft naar een goede relatie met de directe omgeving. “We opereren natuurlijk op landelijk niveau, maar zijn al 17 jaar diepgeworteld in Hilversum. We zaten tot vorig jaar aan de Snelliuslaan, maar sinds 12 november van het afgelopen jaar is iedereen verhuisd naar het voormalige TROS-gebouw. Op het plein voor onze entree zijn onder meer een schommel en tafeltennistafel te vinden en kinderen uit de buurt zijn regelmatig op ons terrein aan het skaten. Dat juichen we alleen maar toe, want we willen een goede band met onze buren. We hebben één keer per jaar een barbecue voor de buurt en de familieleden van alle medewerkers. Die traditie zetten we ook in ons nieuwe onderkomen voort.

Dat we bijdragen aan de Independer Business Run is ook vanuit het idee dat we iets willen doen voor de stad waarin we gevestigd zijn. We doen dat voor de buurt op wijkniveau, maar hebben ook een groot aantal medewerkers uit Hilversum. De 350 mensen die hier werkzaam zijn, hebben allemaal de drive om het altijd beter te willen doen. Ook dat verbindt ons met alle deelnemers aan de Hilversumse City Run.”

Bron: Gooi en Eembode

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Eerlijke prijzen en de gratis tandongeval verzekering is mooi meegenomen!"

Meneer Loeffen uit SITTARD
13 minuten geleden, zorgverzekering

"duidelijke site"

Anoniem uit ZWOLLE
22 minuten geleden, zorgverzekering

"Duidelijke uitleg. Hier en daar verder zoeken dan je neus lang is."

Anoniem uit ZOETERMEER
25 minuten geleden, zorgverzekering

"duidelijk"

Anoniem uit SCHAGEN
31 minuten geleden, zorgverzekering

"Snel en goedkoper"

Anoniem uit MIDDELHARNIS
32 minuten geleden, zorgverzekering

"Kan (zeer waarschijnlijk) niet beter."

Anoniem uit HARDERWIJK
39 minuten geleden, zorgverzekering

"De teksten zijn duidelijk. Wel even doorgaan. Er is heel wat in te vullen en te vergelijken. Dank"

Anoniem uit DEVENTER
40 minuten geleden, zorgverzekering

"uitstekende service"

Anoniem uit ZOETERMEER
45 minuten geleden, woonverzekering

"Het werkt altijd."

Meneer van Esch uit ZWOLLE
51 minuten geleden, zorgverzekering

"Ik ben zeer tevreden over het gebruikersgemak. Daarnaast heb ik het idee dat ik een betrouwbaar advies heb gekregen."

Anoniem uit BIGGEKERKE
54 minuten geleden, zorgverzekering

". "

Anoniem uit TIEL
1 uur geleden, zorgverzekering

"Duidelijk advies"

Anoniem uit HAVELTE
1 uur geleden, energie

"Zo makkelijk alles te regelen. "

Meneer van den Buijs uit OOSTERHOUT NB
1 uur geleden, zorgverzekering

"Mooie prijsvergelijking en soepel proces "

Anoniem uit PURMEREND
1 uur geleden, energie

"Snel, duidelijk en makkelijk."

Anoniem uit GOUDA
1 uur geleden, zorgverzekering