Independer betrokken sponsor van de Business Run
Tip een vriend:

Independer betrokken sponsor van de Business Run

Independer is voor de tweede keer naamgever van de Independer Business Run. Teams van verschillende bedrijven nemen het tegen elkaar op over een afstand van 5 of 10 kilometer, of vier collega’s wisselen elkaar af in estafettevorm.

Ook fysiek gezond

Independer is zeer betrokken bij het evenement: “Wij willen niet alleen dat mensen financieel, maar ook fysiek gezond zijn”, aldus Marjolijn van Mierlo, Manager Merk & Activatie van Independer.

Van Mierlo is betrokken bij de organisatie vanuit Independer van de Business Run. Die behelst meer dan alleen het verbinden van een naam aan een onderdeel. “We zijn 15 april aanwezig op het marktterrein waar bezoekers, jong en oud, actief mee kunnen doen aan verschillende onderdelen, zoals spijkerbroekhangen en een fietschallenge. Als werkgever hecht Independer waarde aan haar medewerkers, want blije collega’s zorgen voor blije klanten. Daar hoort ook fysieke gezondheid bij.”

Het blijft niet alleen bij woorden, blijkt wel uit de sportieve activiteiten die bij het bedrijf plaatsvinden. “We hebben een wekelijkse tafeltenniscompetitie, met iedere vrijdag een finale. Bovendien doet een grote groep van ons personeel, zo’n 30 mensen, mee aan de Independer Business Run. Zowel in teamverband als individueel aan de prestatieloop. Er wordt al geruime tijd iedere donderdag getraind en het heeft er ook toe geleid dat sommige mensen opnieuw de hardloopschoenen hebben aangetrokken. Het zorgt voor gezelligheid en saamhorigheid, maar zeker ook voor sportiviteit met een gezonde rivaliteit.”

Topsport

Overigens is werken bij Independer in met name “het zorgseizoen” te vergelijken is met topsport: “Half november zijn de nieuwe zorgpremies altijd bekend en enkel aan het einde van het jaar heb je de mogelijkheid om je huidige zorgverzekering te beëindigen en over te stappen naar een andere zorgverzekering. Voor ons is de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw altijd lekker druk. Met zijn allen aan het werk en de schouders eronder, is dan het devies.”

Saamhorigheid

De voor de bedrijfscultuur kenmerkende saamhorigheid wil Independer overigens niet alleen binnen de eigen muren houden. Het bedrijf streeft naar een goede relatie met de directe omgeving. “We opereren natuurlijk op landelijk niveau, maar zijn al 17 jaar diepgeworteld in Hilversum. We zaten tot vorig jaar aan de Snelliuslaan, maar sinds 12 november van het afgelopen jaar is iedereen verhuisd naar het voormalige TROS-gebouw. Op het plein voor onze entree zijn onder meer een schommel en tafeltennistafel te vinden en kinderen uit de buurt zijn regelmatig op ons terrein aan het skaten. Dat juichen we alleen maar toe, want we willen een goede band met onze buren. We hebben één keer per jaar een barbecue voor de buurt en de familieleden van alle medewerkers. Die traditie zetten we ook in ons nieuwe onderkomen voort.

Dat we bijdragen aan de Independer Business Run is ook vanuit het idee dat we iets willen doen voor de stad waarin we gevestigd zijn. We doen dat voor de buurt op wijkniveau, maar hebben ook een groot aantal medewerkers uit Hilversum. De 350 mensen die hier werkzaam zijn, hebben allemaal de drive om het altijd beter te willen doen. Ook dat verbindt ons met alle deelnemers aan de Hilversumse City Run.”

Bron: Gooi en Eembode

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Snel goede voorlichting snelle service. Alles via internet afgehandeld"

Meneer Zaaijer uit LEERSUM
2 uur geleden, autoverzekering

"Super snel en makkelijk een verzekering kunnen afsluiten. "

Dhr. Munster uit ALMELO
5 uur geleden, rechtsbijstandverzekering

"Telefonisch contact gehad betreft een inboedelverzekering. Keurig geholpen. Al mijn twijfels en vragen werden in enkele minuten naar tevredenheid beantwoord."

Anoniem uit EINDHOVEN
2019-03-20, woonverzekering

"easy"

Meneer Pruimboom uit LELYSTAD
2019-03-20, woonverzekering

"Makkelijk en snel"

Anoniem uit BREEZAND
2019-03-20, autoverzekering

"Omdat alles heel duidelijk aangegeven was "

Anoniem uit SCHIEDAM
2019-03-20, lenen

"Gemakkelijke snelle afhandeling"

Meneer Hietbrink uit EXLOO
2019-03-20, autoverzekering

"Snel en overzichtelijk"

Anoniem uit SLEEN
2019-03-20, overlijdensrisicoverzekering

"Overzichtelijk"

Anoniem uit DELFT
2019-03-20, autoverzekering

"gemakkelijk snel en goedkoop"

Meneer van Hoogstraten uit VENLO
2019-03-20, autoverzekering

"Bedankt voor alles"

Dhr. Yalcin Yalcin uit DEVENTER
2019-03-20, lenen

"Nog geen verder contact gehad"

Anoniem uit COLIJNSPLAAT
2019-03-20, autoverzekering

"Overzichtelijke website, goed vergelijk is mogelijk, gemakkelijk en snel een keuze kunnen maken."

Anoniem uit BERGEN NH
2019-03-20, rechtsbijstandverzekering

"Invullen snel en eenvoudig."

Dhr. Zomers uit UDEN
2019-03-20, energie

"Lekker duidelijk en snel "

Anoniem uit OUDENBOSCH
2019-03-20, reisverzekering