Independer betrokken sponsor van de Business Run
Tip een vriend:

Independer betrokken sponsor van de Business Run

Independer is voor de tweede keer naamgever van de Independer Business Run. Teams van verschillende bedrijven nemen het tegen elkaar op over een afstand van 5 of 10 kilometer, of vier collega’s wisselen elkaar af in estafettevorm.

Ook fysiek gezond

Independer is zeer betrokken bij het evenement: “Wij willen niet alleen dat mensen financieel, maar ook fysiek gezond zijn”, aldus Marjolijn van Mierlo, Manager Merk & Activatie van Independer.

Van Mierlo is betrokken bij de organisatie vanuit Independer van de Business Run. Die behelst meer dan alleen het verbinden van een naam aan een onderdeel. “We zijn 15 april aanwezig op het marktterrein waar bezoekers, jong en oud, actief mee kunnen doen aan verschillende onderdelen, zoals spijkerbroekhangen en een fietschallenge. Als werkgever hecht Independer waarde aan haar medewerkers, want blije collega’s zorgen voor blije klanten. Daar hoort ook fysieke gezondheid bij.”

Het blijft niet alleen bij woorden, blijkt wel uit de sportieve activiteiten die bij het bedrijf plaatsvinden. “We hebben een wekelijkse tafeltenniscompetitie, met iedere vrijdag een finale. Bovendien doet een grote groep van ons personeel, zo’n 30 mensen, mee aan de Independer Business Run. Zowel in teamverband als individueel aan de prestatieloop. Er wordt al geruime tijd iedere donderdag getraind en het heeft er ook toe geleid dat sommige mensen opnieuw de hardloopschoenen hebben aangetrokken. Het zorgt voor gezelligheid en saamhorigheid, maar zeker ook voor sportiviteit met een gezonde rivaliteit.”

Topsport

Overigens is werken bij Independer in met name “het zorgseizoen” te vergelijken is met topsport: “Half november zijn de nieuwe zorgpremies altijd bekend en enkel aan het einde van het jaar heb je de mogelijkheid om je huidige zorgverzekering te beëindigen en over te stappen naar een andere zorgverzekering. Voor ons is de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw altijd lekker druk. Met zijn allen aan het werk en de schouders eronder, is dan het devies.”

Saamhorigheid

De voor de bedrijfscultuur kenmerkende saamhorigheid wil Independer overigens niet alleen binnen de eigen muren houden. Het bedrijf streeft naar een goede relatie met de directe omgeving. “We opereren natuurlijk op landelijk niveau, maar zijn al 17 jaar diepgeworteld in Hilversum. We zaten tot vorig jaar aan de Snelliuslaan, maar sinds 12 november van het afgelopen jaar is iedereen verhuisd naar het voormalige TROS-gebouw. Op het plein voor onze entree zijn onder meer een schommel en tafeltennistafel te vinden en kinderen uit de buurt zijn regelmatig op ons terrein aan het skaten. Dat juichen we alleen maar toe, want we willen een goede band met onze buren. We hebben één keer per jaar een barbecue voor de buurt en de familieleden van alle medewerkers. Die traditie zetten we ook in ons nieuwe onderkomen voort.

Dat we bijdragen aan de Independer Business Run is ook vanuit het idee dat we iets willen doen voor de stad waarin we gevestigd zijn. We doen dat voor de buurt op wijkniveau, maar hebben ook een groot aantal medewerkers uit Hilversum. De 350 mensen die hier werkzaam zijn, hebben allemaal de drive om het altijd beter te willen doen. Ook dat verbindt ons met alle deelnemers aan de Hilversumse City Run.”

Bron: Gooi en Eembode

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Alles snel geregeld! Goede vergelijkingen en extra pakket is altijd handig."

Anoniem uit ALMERE
23 minuten geleden, autoverzekering

"Goede service en snel"

Anoniem uit AMSTERDAM
34 minuten geleden, autoverzekering

"Top"

Dhr. Rietveld uit ROTTERDAM
44 minuten geleden, autoverzekering

"Heldere website. Geen adders onder het gras. Makkelijk telefonisch bereikbaar en kundig antwoord."

Anoniem uit EINDHOVEN
46 minuten geleden, energie

"Lekker duidelijk"

Anoniem uit LEEUWARDEN
1 uur geleden, autoverzekering

"gemakkelijk en duidelijk e informatie en overstap"

Anoniem uit VUGHT
1 uur geleden, energie

"Gaat gemakkelijk, lekker simpel en duidelijk."

Dhr. Biharie uit 'S-GRAVENHAGE
1 uur geleden, autoverzekering

"Is gewoon goed advies"

Mevr. Van der Horst uit 'S-GRAVENHAGE
2 uur geleden, overlijdensrisicoverzekering

"Duidelijk en voor de consument alles netjes op een rijtje."

Anoniem uit ALKMAAR
2 uur geleden, reisverzekering

"Er stond dat jullie de oude verzekering zouden opzeggen, maar ná het afsluiten staat opeens dat ik het toch zelf moet doen. Enigszins misleidend, sowieso verwarrend. Verder super makkelijk en duidelijk!"

Anoniem uit AMSTERDAM
4 uur geleden, reisverzekering

"altijd de goedkoopste en beste verzekering"

Anoniem uit BRUNSSUM
5 uur geleden, reisverzekering

"alles duidelijk en eenvoudig te verwerken"

Mevr. Molenaar- van Beek uit DOORN
6 uur geleden, autoverzekering

"Zeer tevreden"

Dhr. Hattit uit ROTTERDAM
8 uur geleden, autoverzekering

"makkelijke site"

Dhr. Essen uit LELYSTAD
15 uur geleden, autoverzekering

"prettig en gemakkelijk door het formulier heen kunnen gaan + gratis Plus pakket Eigen Risico Zorg"

Anoniem uit ARNHEM
2018-09-18, autoverzekering