Aflevering 7: ‘De top 3 van Independer vermijdt keuzestress’
Deel met een vriend:

Aflevering 7: ‘De top 3 van Independer vermijdt keuzestress’

Deze aflevering is onderdeel van de serie: Wat doen de medewerkers van Independer met hun zorgverzekering? Een aantal eerlijke verhalen van de medewerkers van Independer. Een bonte verzameling acties en motieven. In aflevering 7: Serge van Lier (Financieel Directeur)

Serge van Lier: ‘De top 3 van Independer vermijdt keuzestress’

‘Tot 2 jaar geleden was ik verzekerd bij ONVZ. Volgens mij had ik het meest goudgerande pakket. Alles was verzekerd. Gaf op zich een heerlijk rustig gevoel. Enige nadeel was dat het voor mijn vrouw en mij iets van € 300,- per maand kostte. Twee jaar geleden heb ik (als ik het me goed herinner aangemoedigd door de keuzehulp van Independer) een pakket van FBTO gekozen met de basisverzekering en alleen een aanvullende buitenlandverzekering. Dit omdat we elk jaar in de zomer in Amerika zijn. Een bezoek aan het ziekenhuis is duur en dan is een goede verzekering prettig. Dat dit verstandig was bleek deze zomer toen mijn zoontje anderhalve week voor de vakantie zijn pols brak en tijdens de vakantie op controle moest in de VS. De rekening voor een X-ray was iets van $600. Het grappige was dat als we direct cash betaalden we $400 korting kregen… Alsof je in de uitverkoop aan het winkelen bent. Ook mijn andere zoontje moest naar de eerste hulp omdat hij zo hard viel dat een voortand compleet los zat en later getrokken moest worden. Wederom hetzelfde verhaal: hoge rekening met dito hoge korting. Het bezoek later die week aan de tandarts was overigens helemaal gratis. De tandarts was ooit in Nederland geweest en zo onder de indruk van ons land dat hij speciaal voor mijn zoontje op zaterdag open ging én we niet hoefden te betalen. Dat bezoek was om die reden al leuk, maar was ook vakmatig interessant. Mijn zoontje mocht namelijk uit een kast vol stickers, potloden, gummen, plaatjes, spelletjes, etc kiezen. Dat de tandarts aan zijn pijnlijke voortand zat was geen enkel probleem, het kiezen ging hem echter minder goed af. Het duurde op zijn minst 10 minuten voordat hij iets gekozen had en bij het weggaan riep hij dat hij toch liever iets anders wilde.

Afijn, laat maar weer zien dat een top 3 bij Independer een goed idee is omdat het keuzestress vermijdt. Dit jaar heb ik al wel vergeleken, maar het prijsverschil is niet zo groot meer. En omdat ik het online declareren bij FBTO perfect vind en ze direct (zonder discussie) onze zorgkosten in de USA vergoed hebben blijf ik ook volgend jaar bij hen.’

Lees ook aflevering 6: Ferdy Cornelissen: ‘Zonde om te betalen voor zorg die je niet gebruikt’

Lees meer over: zorgverzekering

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Vergelijk & bespaar snel op je zorgverzekering

In 5 makkelijke stappen een betere & goedkopere dekking

zorgverzekering vergelijken

"PRIMA SERVICE!"

Dhr. F. Tucconi uit AMSTERDAM
7 uur geleden, zorgverzekering

"HET WAS GOED TE DOEN HET WAS ALLEEN EVE STRESSEN BIJ HET INVULLEN VAN DE BURGERSERVICE NUMMER,OMDAT HET EEN FRANSE DOCUMWNT IS"

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-11-05, zorgverzekering

"As Expat it is really difficult to understand bad translation thru Google. Would be great if you can provide details in English as well. "

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-11-05, zorgverzekering

"Omdat alles goed en duidelijk was."

Dhr. D.J.R. Werkzam uit AMSTERDAM
2017-11-04, zorgverzekering

"TOP"

Mevr. B. .A. Gorecka uit HEUKELUM
2017-11-04, zorgverzekering

"Ik ben tevreden"

Anoniem uit ZUTPHEN
2017-11-03, zorgverzekering

"lekker gemakkelijk"

Anoniem uit LUTTEN
2017-11-03, zorgverzekering

"In het verleden jaren terug had ik deze verzekering al. En het was goed. Groetjes E.N.E. Koeiman"

Dhr. E.N.E. Koeiman uit ALMERE
2017-11-03, zorgverzekering

"snel en eenvoudig"

Anoniem uit POELDIJK
2017-11-02, zorgverzekering

"Snel en overzichtelijk "

Mevr. T. Van Wandelen uit DRIEBERGEN-RIJSENBURG
2017-11-02, zorgverzekering

"heel overzichtelijk"

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-11-02, zorgverzekering

"Heemaal tevreden"

Dhr. L. .M. Petelski uit HEUKELUM
2017-11-01, zorgverzekering

"goed overzicht"

Anoniem uit VLAARDINGEN
2017-11-01, zorgverzekering

"Er wordt geen prijs gegeven als de verzekering halverwege een jaar wordt afgesloten. Nu werd alleen het totale bedrag getoond terwijl het gaat om 2 maanden. Maar bij het contacten via Facebook werd mij verteld dat slechts 2 maanden wordt berekendTOP"

Mevr. M.J. Schuijling uit HAARLEM
2017-11-01, zorgverzekering

"Omdat het duidelijk is ."

Mevr. A. RODRIGUES uit ZUTPHEN
2017-11-01, zorgverzekering