Independer.nl beste website zorgverzekering
Tip een vriend:

Independer.nl beste website zorgverzekering

Independer.nl is de beste website als je op zoek bent naar een zorgverzekering en er een wilt afsluiten. Dat blijkt uit een onderzoek van WUA! op het gebied van zorgverzekeringen. Verzekeringssite.nl is geëindigd als tweede en CZ.nl staat op de derde plaats. WUA onderzoekt jaarlijks hoe mensen zich oriënteren op een zorgverzekering en op welke site ze dan uiteindelijk de verzekering willen afsluiten. Vergeleken met vorige meting is de gehele top 3 vernieuwd. Toen stond Agis op nummer 1, Menzis op nummer 2 en Independer.nl op nummer 3. Agis en Menzis zijn nu flink gezakt (nummer 5 en nummer 10).

We zijn bij Independer.nl erg trots op onze eerste positie! Het afgelopen jaar hebben we er hard aan gewerkt om onze site te verbeteren. Eerst is de vergelijking voor autoverzekeringen vernieuwd daarna hebben we ook de vergelijking van zorgverzekeringen in dezelfde stijl aangepast. Met deze vernieuwingen willen we het voor de klant gemakkelijker maken om een verzekering af te sluiten. Ook willen we hiermee nieuwe klanten aanspreken (zie onze nieuwe strategie). We zijn er dan ook erg trots op dat dit gewaardeerd wordt.

beste website zorgverzekering

iedere maand de beste
artikelen in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

Reacties

32 Antwoorden op “Independer.nl beste website zorgverzekering”

 1. verwegen schreef op 

  welke zorgvezekering met voledige theraphie
  is de goedkoopste en goed wij hebben nu menzis wij zijn aow ers
  heb theraphie nodig

   1. Giorly J.Boom schreef op 

    ik vind wel dat er een gratis telefoon nummer moet zijn voor Independer klanten zeker voor mensen die op bijstandsniveau leven of gebeld worden door jullie.
    Ik heb een minimum invaliditeit uitkering dus is bellen erg duur.

     1. Hoosje schreef op 

      Er zijn ook mensen die geen kennis hebben van computerkunsten,en dus aangewezen zijn op telefoon verbinding.Hoffelijkheid is ook een normaal telefoontarief,i.p.v telefoon uitbuiting met die o900 nummers o.a.Dat zegt ook iets over de aanbieder.Non verbale communicatie.Daarom is 0800 het beste.

     2. Bedankt voor uw reactie. Zoals gezegd, u kunt ons ook altijd bellen op 035 – 626 55 44 (normaal tarief, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00). We helpen u graag verder.

  1. d schreef op 

   Bel eens met DSW, is landelijk werkzaam, goede vergoeding, 18 x fysiotherapie, vrije ziekenhuisd cq artsenkeuze, en goedkope premie, ongeveer 135 euro per jaar in 2012.
   groetjes, een andere aow-er met veel medische problemen en een fijne zorgverzekeraar.

   1. hoosje schreef op 

    Enne hoe is het met het eigen risico??????

 2. Mevr.L.Colondam schreef op 

  Wij zijn verzekerd bij Turien & Co. Als we uw aanbiedingen bekijken zijn we duurder uit voor zelfs lagere vergoedingen. De afhandeling van de declaratie’s waar ook over gesproken is door deze en gene daar kunnen wij op antwoorden dat dit perfekt verzorgd is.
  Voor ons is dit dus niet de verzekering.

 3. Chantal schreef op 

  Gefeliciteerd! Ook ik heb eindelijk wat inzicht en overzicht in het woud der zorgverzekeringen!

 4. nancy schreef op 

  ik weet echt niet welke zorgverzekering ik nog moet nemen. vind ze allemaal dieven van mijn portemonnee.
  heb er geen moeite mee als mijn verzekering iets duurder word maar alles word er uitgehaald of extra eigen risico bij gezet of van onbeperkt naar bijna niks of helemaal afgeschaft vind het schandalig. je zou ze eigenlijk moeten aangeven voor diefstal bij de politie.
  mijn verzekering waar ik het nu over heb is cz supertop garant.Ik betaal er toch voor? nu moet ik meer gaan betalen voor minder te krijgen dit is belachelijk zelfs voor het kader bezuinigen of crisis.

  1. kees schreef op 

   Beste Nancy.

   Heel Dit kutland is naar de klote geholpen door de politiek. ik heb zelf dingen meegemaakt die het daglicht niet kunnen verdragen maar hulp krijgen ho maar!!!

   Gr. Kees

   1. nancy schreef op 

    hoi kees
    tja ik weet hoe je je voelt maar het is niet het land wat het doet het zijn de mensen die dit land runnen die het doen, daar naast zijn wij ook schuldig want we laten het maar gebeuren.

    als ik mensen hiermee confronteer dan zeggen ze: goh ik heb er nog niet naar gekeken of jeetje ik ga nu ook kijken nu ik het van jou hoor. of wat ik ook vaak gehoord heb: tja wat kun je er aan doen we moeten het toch betalen.

    nou als ik dit dan zo hoor dan ben ik bang dat het nog erger word in de toekomst dus maak je borst maar nat.

    ik hoop dat het voor jou 2011 een beter jaar word, laten we proberen dan niet meer achteruit te kijken maar vooruit misschien helpt het wie weet. ik wens je het allerbeste toe in het nieuwe jaar
    groetjes nancy

    1. kees schreef op 

     Klopt helemaal nancy.

     Wat ik al vertelde in mijn verhaal dat het land door een stelletje boeven word geregeerd en wij, dus “jan met de pet”overal de dupe van zijn en het intresseerd ze geen zak! Als het aan mij ligt gooien we met 16 miljoen mensen het hele land stil en boycotten de boel! Ik ben het helemaal zat hier!
     Volgens mij ben jij zoals je over komt een eerlijk en recht door zee mens met het hart op de juiste plek. Ik hoop voor jou ook het allerbeste en misschien spreek ik je nog eens!! Toch de beste wensen voor 2011. Gr Kees x

    2. Jan Willem schreef op 

     Mensen, zolang wij een regering hebben met en het CDA en de PvDA en er VVD er in, zal de kleine man het meeste moeten betalen om al de subsidie aan al die onbenullige dingen geven. Vroeger moest ook iedere bvereneging en stichting voor haar eigen financien zorgen.

 5. Giorly Beaume schreef op 

  Ik zie inmiddels werkelijk net als andere jaren het bos door de bomen niet meer en merk alleen dat iedere verzekering en politiek die dit veroorzaak heeft ons besodemieterd.
  Independer kan me ook geen antwoord geven als ik er om vraag
  De een beloofd nog betere zorgen minder premie dan de ander en lachen zich samen kapot want het is afgesproken werk onderling die bijten zich heus niet.
  Noodgedwongen blijf ik maar waar ik ben of ik nu door de kat of hond wordt gebeten het blijft pijnlijk.

  1. nancy schreef op 

   ik ben het helemaal met je eens
   op hyves kun je een petitie tekenen wat je ervan vind
   voor de rest zou ik zeggen allemaal klachten blijven indienen want dat werd mij gezegd hoe meer klachten hoe eerder ze er iets aan gaan doen.
   sterkte
   groetjes nancy

  2. John Schuit schreef op 

   Besta Giorly, Ik heb 1 boom in het bos gezien, ZEKUR van Univé

 6. tamara schreef op 

  Bedankt voor het makkelijk maken van het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen! Gaat een stuk sneller dan op elke afzonderlijke website zelf te moeten kijken. Fijn ook nog eens een korting en beetje steun aan het een goed doel. Nogmaals hartelijk dank!

 7. F. M. van der Dussen schreef op 

  VALT ’n apneu-behandeling tegen het snurken met gevolg ’n uitgedroogde mond + keel tijdens de nachtelijke slaap , waardoor veelal slaap-stoornis op treedt en overdag vermoeidheid BINNEN HET VERZEKERINGSPAKKET ?

 8. Beste heer/ mevrouw van der Dussen,
  In de basisverzekering zit een vergoeding voor zuurstofapparaten mits het gebruik hiervan medisch noodzakelijk is. Omdat wij niet bekend zijn met de details van een apneu-behandelingen kunnen wij hier helaas niet meer details over opzoeken. Wij raden u toch aan om uw verzekeraar hier naar te vragen. Over het algemeen moeten dit soort behandelingen namelijk altijd in overleg met uw verzekeraar.

 9. reduwan schreef op 

  Beste mensen,een goed advies is betaal vanaf het begin al je premie en eigenbijdragen die je van de verzekering krijg,doe het met een peerodiek overschijving via je bank,want er komt een dag dat u of u huisgenoten meer zorg nodig hebben voor onbepaaldetijd,dan zal u verzekelaar u probeeren te dumpen, want u woort te duur.Gerechtsdeurwaarders,maar niet bag zij laat het maar voor de rechtbank komen en eis u een schade vergoeding.

 10. Hoosje schreef op 

  Ik vindt die verzekeringen allemaal erg verwarrend,ook irritant dat ze zich de naam zorg ingepikt hebben.Ze hebben niets met de zorg te maken anders had het er wel anders uitgezien.Nu proberen ze elkaar de nek om te draaien,om de gunst van de klant.Van de overheid uit gezien hadden ze het de mensen veel eenvoudiger kunnen maken door beperkte pakketten b.v pakket 1, of pakket 2 of 3 aan te bieden.Pakket 1 = voor alles verzekerd.Pakket 2 = Alleen de basis.Pakket 3 = Niet verzekerd,dus ook geen hulp verrek maar{Dat is een keuze}Nu betalen de verzekerden ook de onverzekerden daar ben ik het niet mee eens!Ik ben ook niet gevuld in de knip,maar ik ben wel verzekerd ook mijn vrouw.Het voelt iedere maand of er een aanslag op ons huis wordt gepleegd wat een tuig.

 11. Hoosje schreef op 

  Vroeger was ik trots dat ik een Hollander was.Ik zag de overheid als een grote broer die me beschermde tegen onheil,een die ik ook blindelings vertrouwde.Maar dat heeft zich verandert.Nu zie ik de overheid als een oplichter,de verkeerden worden gespekt en wij zijn de pineut.Overal worden we poten uitgedraaid!De invoering van de euro!Waarom we hadden de gulden een mooie stabiele munt,overal worden de prijzen opgeschroeft op dit pad zullen we zeker allemaal naar de klote gaan.De hoop om iets te winnen en hem dan te smeren {buiten de euro zone} is schrikbarend toegenomen,velen allochtonen zullen vertrekken terug naar huus,want dit land wordt onbetaalbaar om gewoon in te kunnen leven.Nu weer de verzekeringen,wij moeten die streken van dat tuig in den haag betalen.

 12. wilma schreef op 

  Ik vind dat het wel heel erg word hoe moet ik dat doen ik heb een aow en niets erbij word gek als ik de zie hoevel geld het allemaal kost maat pik ik een brood omdat ik toch moet eten word je in een cel gegooit en nog en boete ook maar die gene die overvallen doen en mensen inelkaar slaan krijgen hulp aan alle kanten k land mensen wat kunnen wij doen ,,,, het binnenhof lach zich 4 keer dubbel die verdienen ook 5 keer van wat ik krijg zij doen maar over onze rug

 13. Joop schreef op 

  Ik denk dat we in NL hetzelfde gaan krijgen als de VS.Daar kwamen ook steeds meer mensen in de problemen. Mevr. Schippers wil n de wanbetalers van de zorgpremie aanpakken. Getuigt ook NIET van veel verstand. Die mensen betalen niet omdat ze het niet hebben. Dus zegt mevr. Schippers dat ze maar forse boetes moeten krijgen. Maar….. wie zal die boete dan weer moeten betalen?????

 14. johan schreef op 

  als men eens begon met het stoppen van voetbal clubs te sponseren dan zal de premie naar ik denk heel wat lager uitvallen het is schandalig dat ons geld gebruikt wordt voor voetbal clubs ben zelf wel een voetbal liefhebber maar dit is mensen laten betalen voor een speler van een voetbal club zij kunnen best wat minder verdienen lijkt mij

 15. hoosje schreef op 

  Vraag me af wat voetballen me verzekeringen te maken heeft?In andere landen ben je voor zeer weinig geld verzekerd,en mag je onbeperkt[zo nodig]gebruik maken van alle faseliteiten.Wat is nu de werkelijke kostprijs,er zou een buro moeten zijn die dit onderzoekt.Volgens mij slaat de overheid er een slatje uit,en maken ze dus dikke winst over vele kromme ruggen.Als dat zo is,dan is dat schandalig!Het is over een paar jaar niet meer te betalen en zien we hetzelfde plaatje als zich in amerika voordoet,HEEL VEEL ONVERZEKERDEN!Daar heeft de overheid hier een stokje voor gestoken,om het strafbaar te maken als men onverzekerd is,je geld moeten ze hebben desnoods bankbeslag,inhouden op uitkering en andere grapjes.En als een mens dan veel medicijnen gebruikt dan ben je afhangkelijk,je moet wel mee{aanpassen}anders ben je de lul>

 16. hoosje schreef op 

  Die Nancy is realisties die ziet het wel goed en sluit me voledig aan met wat zij zegt!Ik vraag me af wat independer ons kan bieden.Wij zijn collectief verzekerd dit lijkt mij de beste oplossing.Samenzijn is altijd verbinding,bovendien hebben wij geen eigen risico,het kost 2 personen per maand eulow 293,54 en ontvangen zorgtoeslag 143,-.Goed verzekerd!!Dit is toch nit slecht He??

 17. nancy schreef op 

  Tja lieve mensen ik heb in 2010 gereageerd op 2011, nu zitten we in 2011 en er is nog niks veranderd in tegendeel het word steeds erger. ik ben het met verschillende mensen eens ben bang dat we straks ala VS het zelfde krijgen. Mensen met veel geld worden verzekerd en de rest kan de boom in. Het is een normale zaak dat de koopkracht omhoog gaat in deze crisis ik denk dat hier iedereen mee kan leven, maar daar hoort ook wat tegenover te staan.Als alles duurder word zullen we de salarissen ook omhoog moeten schroeven. Dit kan echter niet want er is crisis in bijna elke zaak. Ik heb zelf een kleine webwinkel en als ik mijn potje oogschaduw 2 gram verkoop voor 10 euro kan ik niet een maand later zeggen nee jullie moeten 20 euro betalen voor 1 gram. dit gebeurd wel bij de zorgverzekeringen. Als je ze hierop aanspreekt schuilen ze achter de overheid, deels begrijpbaar, want de overheid heeft het te zeggen over de basisverzekering echter heeft hij niks te vertellen over de aanvullende verzekering dus dit is gewoon een pakkie aan van de verzekering. Ik ben realistisch genoeg dat iedereen iets wil verdienen en dat mag ook alleen moet het over de rug van de mensen die het minst hebben? ze zeggen wel eens de een zijn dood is de ander zijn brood maar dat lijkt hier wel heel erg duidelijk gewoonweg schandalig voor een land als die van ons.

 18. hoosje schreef op 

  Voor degenen die niet goed verzekerd zijn zou ik zeggen neem contakt op met independer,het lijkt me niet de kwaadste.Wij zijn nog goedkoop verzekerd,dus wij bedanken.Doe jullie best tot kijk.HOOSJE EINDE!

 19. hoosje schreef op 

  Eindelijk 2012 in zicht nu zullen we zien of we de juiste keuzes hebben gedaan,en of 2012 er beter uitziet dan 2011.Dat was echt een klote jaar.Wij wensen u allen een goed 2012 en nog vele jaren erna.Independer is nu van achmea,en het is de vraag of ze onafhangkelijk blijven?????Dat lijkt mij niet en daarom zien jullie mij niet terug,Dag allemaal!

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Makkelijk en overzichtelijk "

Anoniem uit HOOFDDORP
10 minuten geleden, autoverzekering

"Was wel duidelijk "

Anoniem uit GRONINGEN
51 minuten geleden, lenen

"GEWOON TOP"

Anoniem uit ROTTERDAM
1 uur geleden, autoverzekering

"Tevreden klant "

Dhr. Ruiterkamp uit RIJSSEN
1 uur geleden, energie

"vertrouwen."

Meneer Nguyen uit SITTARD
1 uur geleden, autoverzekering

"duidelijk overzicht"

Anoniem uit LOOSDRECHT
1 uur geleden, autoverzekering

"vertrouwen."

Meneer Nguyen uit SITTARD
2 uur geleden, autoverzekering

"Makkelijke site"

Meneer Van der Tang uit ALPHEN AAN DEN RIJN
2 uur geleden, autoverzekering

"Lekker eenvoudig en heel duidelijk!"

Anoniem uit AMSTERDAM
3 uur geleden, energie

"Snelle afhandeling en informatie over voortgang"

John uit WEERT
4 uur geleden, overlijdensrisicoverzekering

"Makkelijke website, bemiddelingskosten zijn wel 2x hoger dan direct afsluiten. Wat hogere prijs helaas. "

Anoniem uit LEIDEN
9 uur geleden, overlijdensrisicoverzekering

"overzichtelijke site. "

Anoniem uit ASSEN
2020-01-16, reisverzekering

"Zeer duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden. En kon direct zonder problemen een nieuwe verzekering afsluiten."

Anoniem uit AMSTERDAM
2020-01-16, zorgverzekering

"Website is lekker duidelijk. Niks aan veranderen. Vooral zo doorgaan ."

Dhr. Elmhassani uit AMSTERDAM
2020-01-16, rechtsbijstandverzekering

"Eenvoudig"

Dhr. Liefferink uit AMERSFOORT
2020-01-16, lenen