Independer past communicatie hypotheekproducten aan
Deel met een vriend:

Independer past communicatie hypotheekproducten aan

Bij Independer geloven we in transparante communicatie. Daarom vind je vanaf dinsdag 4 juli op onze website het exact aantal hypotheekaanbieders bij wie je via Independer een hypotheek kunt afsluiten.

Omdat we continu onderhandelen met verschillende hypotheekaanbieders waar we nog niet mee samenwerken, kozen we er eerder voor het aantal niet verder te specificeren. Vanaf 4 juli passen we het aantal hypotheekaanbieders op onze website dus continu aan, zo is altijd up-to-date terug te vinden met welke aanbieders wij samenwerken.

Wij vergelijken alle aanbieders

Zoals aangegeven in het dienstverleningsdocument, op onze website en in het adviesgesprek vergelijken wij alle aanbieders van hypotheken, dus ook de aanbieders waar wij geen samenwerking mee hebben. De klant wordt hier in het eerste telefoongesprek over geïnformeerd.

Transparantie als kernwaarde

Onlangs stond er in De Geldgids (een uitgave van de Consumentenbond) een artikel over het afsluiten van een hypotheek met advies bij Independer. In het artikel staat dat de Consumentenbond vindt dat wij van tevoren duidelijk zouden moeten aangeven dat je via ons bij ‘slechts’ 19 van de ruim 40 hypotheekaanbieders daadwerkelijk een hypotheek kunt afsluiten. Wij zijn het eens met de Consumentenbond dat onze communicatie duidelijker kan. Transparantie is een kernwaarde bij Independer, vandaar ook dat wij de communicatie op onze website duidelijker en concreter maken.

Lees meer over: hypotheek

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Zelf online je hypotheek regelen?

Bij Independer kies je zelf je hypotheek, met deskundige begeleiding van ons

online hypotheek regelen

"Zeer overzichtelijk en eenvoudig alleen jammer dat de max hypotheek lager uitvalt dan die van de externe hypotheek adviseur. hypotheek aanvragen is eitje"

Anoniem uit UITGEEST
1 uur geleden, hypotheek

"Gebruiksvriendelijke site"

Dhr. E. Heijst uit ZWARTEWAAL
2017-11-19, hypotheek

"Duidelijk om af te sluiten, goed overzicht kenmerken. Jammer dat er niet direct gevraagd wordt naar een ORV, want ik wil de combi-korting en nu moet ik de ORV apart afsluiten. "

Anoniem uit NIJMEGEN
2017-11-15, hypotheek

"Over de samenwerking met Independer ben ik absoluut tevreden maar niet over de kredietverstrekker die Independer heeft gekozen t.w. bijBouwe. Nu opnieuw aangevraagd bij Argenta en ik hoop dat dit sneller en beter gaat. Groet, Paul van Rossum"

Dhr. M.J. Boeve uit WOUDENBERG
2017-11-07, hypotheek

"Eerst telefonisch contact gehad. Erg duidelijk, behulpzaam en vriendelijk geholpen. Later site gevuld. Op zich erg duidelijk alleen ik kon niet alles vullen wat ik wilde zoals de marktwaarde van de woning "

Anoniem uit BRIELLE
2017-10-31, hypotheek

"Geen"

Anoniem uit ZWARTEWAAL
2017-10-18, hypotheek

"Ok"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-10-17, hypotheek

"Duidelijk en compleet! Goede prijs als je weet waar je het over hebt."

Dhr. J. Wolters uit NOOTDORP
2017-10-17, hypotheek

"uitstekende service, alleen beetje lastig om op deze wijze aanvraag te doen als gepensioneerde. Alleen daarom geen 10."

Anoniem uit HOLLUM
2017-10-16, hypotheek

"Tot nu toe tevreden daar het online sluiten van de hypotheek heel eenvoudig en begrijpbaar is via deze website."

Dhr. R. Lavrelashvili uit BEEK LB
2017-10-14, hypotheek

"De website is best gebruiksvriendelijk. "

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-10-05, hypotheek

"In de berekeningstool worden de kosten van de makelaar vor de verkoop van de woning niet meegenomen! Ook een WAO uitkering kun je niet invullen"

Anoniem uit ALPHEN GLD
2017-10-04, hypotheek