Nieuw bij Independer: regel zelf online je hypotheek
Deel met een vriend:

Nieuw bij Independer: regel zelf online je hypotheek

Vanaf nu kun je zelf online je hypotheek afsluiten via onze website, zonder advies. Wij bieden dit aan omdat wij denken dat je dit best, met wat hulp van ons, zelf kunt regelen. Het scheelt je tijd én geld, want je kunt op elk moment zelf een aanvraag indienen en je bespaart al snel duizend euro of meer.

Wie kan bij Independer afsluiten?

Op dit moment kunnen we alleen starters in loondienst helpen met het afsluiten van een hypotheek. Omdat je zelf je hypotheek regelt, is het belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. En je moet weten welke risico’s het afsluiten van een hypotheek met zich meebrengt. Daarom ben je verplicht om een kennis- en ervaringstoets te doen waarmee wij checken of je voldoende weet over hypotheken. Want als je niet genoeg weet, bestaat de kans dat je beslissingen neemt waar je later spijt van krijgt. En dat moeten we natuurlijk voorkomen. Slaag je niet voor de toets – je mag hem maar één keer maken – dan verwijzen wij je door naar een hypotheekadviseur.

Wat doen wij voor je?

We helpen je gedurende het hele traject: vanaf de aanvraag tot het moment van passeren bij de notaris. Dat betekent dat we je stap voor stap gaan begeleiden. Er moet veel gebeuren en wij zorgen ervoor dat je alles op tijd en compleet aanlevert. Dus we bewaken deadlines, beantwoorden je vragen en helpen je met een checklist van alles wat moet gebeuren. Ook zorgen wij ervoor dat je aanvraag goed en snel door de hypotheekaanbieder wordt verwerkt. Het enige wat we niet doen, is je adviseren. Je kunt ons van alles vragen, maar alle keuzes maak je zelf. En heb je je hypotheek via ons afgesloten, ben je nog niet van ons af. Want we nemen als dat nodig is contact met je op. Bijvoorbeeld als er wat wijzigt aan je hypotheek of als de wet of andere regels veranderen.

Wat kost het?

Voor € 495,- sluit je, zonder advies, een hypotheek af bij Independer. Wie ook een overlijdensrisicoverzekering via ons afsluit, betaalt hiervoor geen € 195,- maar € 100,- per verzekering. Als je twee verzekeringen afsluit betaal je € 200,-.

Liever advies? Of alleen rentes vergelijken?

Wie liever een hypotheekadviseur in de arm neemt, kan natuurlijk ook bij ons terecht. Want je kunt nog steeds hypotheekadviseurs vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo vind je snel en gemakkelijk een goede adviseur bij jou in de buurt. En wil je alleen hypotheekrentes vergelijken dan kan dat ook nog steeds. Want onze hypotheekrentevergelijking blijft gewoon beschikbaar.

Lees meer over: hypotheek

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Zelf online je hypotheek regelen?

Bij Independer kies je zelf je hypotheek, met deskundige begeleiding van ons

online hypotheek regelen

"Over de samenwerking met Independer ben ik absoluut tevreden maar niet over de kredietverstrekker die Independer heeft gekozen t.w. bijBouwe. Nu opnieuw aangevraagd bij Argenta en ik hoop dat dit sneller en beter gaat. Groet, Paul van Rossum"

Dhr. M.J. Boeve uit WOUDENBERG
6 uur geleden, hypotheek

"Eerst telefonisch contact gehad. Erg duidelijk, behulpzaam en vriendelijk geholpen. Later site gevuld. Op zich erg duidelijk alleen ik kon niet alles vullen wat ik wilde zoals de marktwaarde van de woning "

Anoniem uit BRIELLE
2017-10-31, hypotheek

"Geen"

Anoniem uit ZWARTEWAAL
2017-10-18, hypotheek

"Ok"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-10-17, hypotheek

"Duidelijk en compleet! Goede prijs als je weet waar je het over hebt."

Dhr. J. Wolters uit NOOTDORP
2017-10-17, hypotheek

"uitstekende service, alleen beetje lastig om op deze wijze aanvraag te doen als gepensioneerde. Alleen daarom geen 10."

Anoniem uit HOLLUM
2017-10-16, hypotheek

"Tot nu toe tevreden daar het online sluiten van de hypotheek heel eenvoudig en begrijpbaar is via deze website."

Dhr. R. Lavrelashvili uit BEEK LB
2017-10-14, hypotheek

"De website is best gebruiksvriendelijk. "

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-10-05, hypotheek

"In de berekeningstool worden de kosten van de makelaar vor de verkoop van de woning niet meegenomen! Ook een WAO uitkering kun je niet invullen"

Anoniem uit ALPHEN GLD
2017-10-04, hypotheek