Nieuw bij Independer: zelf hypotheek afsluiten voor nieuwbouwwoning
Deel met een vriend:

Nieuw bij Independer: zelf hypotheek afsluiten voor nieuwbouwwoning

Vanaf nu kun je bij Independer niet alleen voor bestaande maar ook voor nieuwbouwwoningen online een hypotheek afsluiten. En dat is goed nieuws voor alle starters en doorstromers. Want voor € 495,- sluiten ze zelf online hun hypotheek af.

Hypotheek voor nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning kopen is best spannend. Want je koopt een huis op papier en dat huis moet vaak nog vanaf de grond worden opgebouwd. Vaak weet je ook niet precies wanneer ze starten met de bouw en al helemaal niet wanneer het klaar is. Je hypotheek werkt daarom net even anders. Bij een nieuwbouwwoning krijg je onder meer te maken met:

  1. Bouwdepot
    De hypotheek bestaat bij een nieuwbouwwoning uit twee delen: de grondprijs en de prijs van de woning zelf. De grondprijs betaal je bij de notaris. De woning betaal je uit het bouwdepot in termijnen, net zo lang tot het huis af is. Lees meer over het bouwdepot.
  2. Meerwerk
    In de meeste gevallen komen er nog kosten voor meerwerk bij. Bijvoorbeeld als de keuken of badkamer niet standaard wordt meegeleverd. Je moet dit dan zelf regelen. Omdat je dit van tevoren weet, kun je het bedrag meenemen in de hypotheek.

Bij Independer helpen we je van a tot z

Er zijn nog veel meer zaken waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Maar geen zorgen, bij Independer helpen we je hierbij. We geven je geen hypotheekadvies, maar we begeleiden je wel tijdens het hele proces. De aanvraag doe je zelf online, de rest doe je samen met één van onze hypotheekexperts. Heb je een vraag over een hypotheek bij een nieuwbouwhuis? Of wil je weten hoe execution only werkt? Bel gerust met onze klantenservice op 035- 626 55 44.

Lees meer over: hypotheek

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Zelf online je hypotheek regelen?

Bij Independer kies je zelf je hypotheek, met deskundige begeleiding van ons

online hypotheek regelen

"Zeer overzichtelijk en eenvoudig alleen jammer dat de max hypotheek lager uitvalt dan die van de externe hypotheek adviseur. hypotheek aanvragen is eitje"

Anoniem uit UITGEEST
2017-11-20, hypotheek

"Gebruiksvriendelijke site"

Dhr. E. Heijst uit ZWARTEWAAL
2017-11-19, hypotheek

"Duidelijk om af te sluiten, goed overzicht kenmerken. Jammer dat er niet direct gevraagd wordt naar een ORV, want ik wil de combi-korting en nu moet ik de ORV apart afsluiten. "

Anoniem uit NIJMEGEN
2017-11-15, hypotheek

"Over de samenwerking met Independer ben ik absoluut tevreden maar niet over de kredietverstrekker die Independer heeft gekozen t.w. bijBouwe. Nu opnieuw aangevraagd bij Argenta en ik hoop dat dit sneller en beter gaat. Groet, Paul van Rossum"

Dhr. M.J. Boeve uit WOUDENBERG
2017-11-07, hypotheek

"Eerst telefonisch contact gehad. Erg duidelijk, behulpzaam en vriendelijk geholpen. Later site gevuld. Op zich erg duidelijk alleen ik kon niet alles vullen wat ik wilde zoals de marktwaarde van de woning "

Anoniem uit BRIELLE
2017-10-31, hypotheek

"Geen"

Anoniem uit ZWARTEWAAL
2017-10-18, hypotheek

"Ok"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-10-17, hypotheek

"Duidelijk en compleet! Goede prijs als je weet waar je het over hebt."

Dhr. J. Wolters uit NOOTDORP
2017-10-17, hypotheek

"uitstekende service, alleen beetje lastig om op deze wijze aanvraag te doen als gepensioneerde. Alleen daarom geen 10."

Anoniem uit HOLLUM
2017-10-16, hypotheek

"Tot nu toe tevreden daar het online sluiten van de hypotheek heel eenvoudig en begrijpbaar is via deze website."

Dhr. R. Lavrelashvili uit BEEK LB
2017-10-14, hypotheek

"De website is best gebruiksvriendelijk. "

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-10-05, hypotheek

"In de berekeningstool worden de kosten van de makelaar vor de verkoop van de woning niet meegenomen! Ook een WAO uitkering kun je niet invullen"

Anoniem uit ALPHEN GLD
2017-10-04, hypotheek