“Nog informeler dan ik had verwacht!”
Deel met een vriend:

“Nog informeler dan ik had verwacht!”

Vrijdag 22 juni was het zover: Edmond Hilhorst en ik ontvingen drie nieuwsbrieflezers die de prijsvraag hadden gewonnen uit Nieuwsbrief 200. Andre de Vries, Leen Emmerzaal en Esther van Rijnsbergen zaten het dichtst bij het juiste aantal nieuwsbriefabonnees en wonnen daarmee een Meet & Greet inclusief lunch met Edmond Hilhorst en mijzelf. Na afloop vroeg ik hen mij per mail te laten weten wat ze ervan vonden.

Down to earth

De Meet & Greet begon met koffie en een rondleiding door het pand van Independer.nl in Hilversum. Voor Esther van Rijnsbergen, die zo’n 10 jaar geleden een aantal maanden bij ons werkte, was het leuk om weer een paar oude collega’s terug te zien. Zij wist al dat Independer.nl een informeel bedrijf was. En dat was ook wat Andre de Vries en Leen Emmerzaal direct opviel. “Nog informeler dan ik had verwacht!”, schreef Andre later in een e-mail. “Nog meer down to earth”, vond Leen. Verder schreef Andre dat hij het leuk vond om het pand, een Dudok-monument, te hebben gezien en om een idee te krijgen van de sfeer en de werkwijze van Independer.nl. Na de rondleiding vertrokken we naar restaurant Parc. Omdat Esther van Rijnsbergen niet precies wist waar het was, reed Edmond met haar mee. En dat leverde leuke gesprekken op, zoals ze later schreef.

Lastige tijden

Tijdens de lunch vertelde Edmond over zijn achtergrond en zijn motieven om Independer.nl samen met Diederik de Groot op te richten. Ook vertelde hij dat het in het begin best moeizaam was gegaan. Dat Edmond daar zo openhartig over sprak kon Andre wel waarderen. “Het leukste vond ik om Edmonds openhartige verhaal te horen van de eerste plannen tot nu. Daarbij werd duidelijk dat het verschillende keren behoorlijk lastig is geweest om Independer.nl draaiende te houden”. Ook Esther hoorde hier van op. “Zelfs toen ik er werkte waren er nog wat problemen, maar daar heb ik toen geen idee van gehad”, liet ze ons weten. De Meet & Greet maakte Esther overigens opnieuw enthousiast voor Independer.nl als werkgever. “Mocht ik ooit de kans krijgen om weer bij Independer aan de slag te gaan dan zou ik die niet laten lopen.”

Ook tussenpersoon

Edmond Hihorst en ik kijken terug op een leuke ontmoeting met drie nieuwsbrieflezers. Ze waren vooral zeer geïnteresseerd in Independer.nl als bedrijf. Erg leuk om mensen op deze manier een kijkje achter te schermen te kunnen geven. Een van de winnaars hoorde die dag voor het eerst dat Independer.nl ook tussenpersoon is. Blijkbaar communiceren we dat nog niet goed genoeg. Daar komen we dan ook in een van de volgende nieuwsbrieven op terug. In september hebben we nog een ontmoeting met een andere winnaar, die op 22 juni niet aanwezig kon zijn.

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Please also provide ENG version of your page, we need to translate all to proceed. Thanks "

Dhr. Ozgan uit EINDHOVEN
2017-09-13,

"GEEN BIJZ"

Mevr. Moennasing uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL
2017-09-13,

"Snel, duidelijk en voordelig."

FS uit ZWOLLE
2017-09-13,

"Ik heb jullie nog nooit als verzekering gehad. Maar ik zie de samenwerking graag tegenmoet komen."

Anoniem uit HEERLEN
2017-09-13,

"very helpful for a new user"

Mevr. P.P. Rajendiran uit HOOFDDORP
2017-09-13,

"Ik twijfel of het nu wel zo onafhankelijk is."

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-13,

"Goede voorlichting, snelle afwerking, klantvriendelijke medewerkers en goed geinformeerde medewerkers. Dank hiervoor"

Mevr. Siddals-Wilbrink uit GELDROP
2017-09-13,

"Snel, volledig en duidelijke informatieverstrekking en service. "

Dhr. Lammers uit BLESKENSGRAAF CA
2017-09-13,

"Snel en efficient"

Anoniem uit ALBLASSERDAM
2017-09-13,

"Zeer goed en overzichtelijk en ze geven ook de verzekering weer die niet bij hun aangesloten zit. Heel goed en onafhankelijk"

Dhr. M.B.D. Takacs uit NIEUWKOOP
2017-09-13,

"5"

Mevr. I. Matuleviciute uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-13,

"5"

Mevr. M. Ono uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-13,

"5"

Mevr. M. Kar uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-13,

"Goed koop"

Dhr. M. Almaadalli uit HELMOND
2017-09-12,

"Tevreden, nu ging invullen vanavond gemakkelijk. Vanmiddag liep deze aanvraag bij herhaling vast. Over het algemeen zeer tevreden."

Dhr. O.S. Brenninkmeijer uit BARENDRECHT
2017-09-12,