Verzekerd van de juiste keuze
Tip een vriend:

Verzekerd van de juiste keuze

Wanneer en hoe maak je gebruik van Independer? We vroegen het ditmaal aan Joost Mangnus, tekstschrijver bij Hippocom in Utrecht. “Independer is al een paar jaar vaste prik voor mij”, vertelt hij. “Althans, op die paar dagen in het jaar dat ik weer eens in mijn verzekeringen duik. Niet bepaald mijn grootste hobby, maar als ik er dan eenmaal mee aan de slag ga, wil ik mijzelf graag van de juiste keuze verzekeren.”

Zelf regelen is makkelijk

Wanneer kwam je voor de eerste keer bij Independer uit? “Dat is alweer een paar jaar geleden. Om mijn nieuwe zorgverzekering uit te kiezen. Dit ging me vanaf die eerste keer zo gemakkelijk af, dat ik sindsdien elk jaar opnieuw bij Independer mijn zorgverzekering regel. Tot afgelopen december dan. Ik heb bij jullie toen nog wel de vergelijking gemaakt, maar heb de verzekering die er het beste uitkwam toch direct bij de verzekeraar afgesloten. Zo kon ik wel gebruik maken van een collectieve korting. Volgend jaar maar weer eens opnieuw checken.”

Op het laatste moment

Kijk je alleen naar de prijs? “Nee, de prijs is voor mij belangrijk, maar niet allesbepalend. De voorwaarden en aanvullende dekkingen bekijk ik net zo goed. Zo wist ik dat ik dit jaar van specialistische hulp gebruik moet maken. Dus heb ik bij Independer heel nauwkeurig gecontroleerd welke verzekeraars die kosten vergoeden.”

Je gaat zo te horen zorgvuldig te werk. Mag ik hieruit concluderen dat jij al ruim voor sinterklaas weet welke zorgverzekering het voor jou gaat worden? “Dat zou natuurlijk mooi zijn, maar nee … ik stel de keuze meestal tot het laatste moment uit. Vaak hak ik pas op oudjaarsdag de knoop door. Vijf jaar geleden zelfs pas om half 10 ‘s avonds.”

Altijd even checken

Je hebt de website van Independer behoorlijk zien veranderen in al die jaren. Wat is jou daarbij het meest opgevallen? “Afgezien van de nieuwe kleuren en mooie beelden, merk ik dat het me steeds makkelijker wordt gemaakt om verzekeringen te bekijken en af te sluiten. Ik heb onlangs ook mijn autoverzekering via Independer afgesloten en was geloof ik al in drie minuten klaar.”

Gefeliciteerd, heb je een andere auto? “Nee hoor, nog steeds dezelfde. Maar ook mijn autoverzekering check ik regelmatig. Met tussendoor even checken, loop ik geen voordeeltje mis. En elke kleine besparing op je vaste lasten, tikt op jaarbasis lekker door.”

iedere maand de beste
artikelen in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Duidelijk en snel afsluiten"

Anoniem uit HILVERSUM
50 minuten geleden, woonverzekering

"Altijd genoeg keuze en goede en duidelijke uitleg. Wat ik zelf heel prettig vind is dat je onder je eigen account 1 overzicht hebt met wat voor verzekeringen je hebt afgesloten, meerdere aanbieders onder 1 dak."

Dhr. Zeijlmans uit ANDIJK
2019-05-24, rechtsbijstandverzekering

"goede vergelijking"

Anoniem uit EDE GLD
2019-05-24, autoverzekering

"Duidelijk overzicht van alle gegevens om mee te vergelijken en altijd goede extra aanbieding zowel bij zorg en auto verzekering"

Mevrouw van der Scheer uit GRONINGEN
2019-05-24, autoverzekering

"ik heb ervaring met independer.eengoede.alleen die brand.dat heb ik tegen.maar ik heb gedaan wat ik kon.ondanks debrandwonden heb ik deze woning gered.zo erg was het.kon me niks schelen pijn is relatief.ik voelde het niet op dat moment groet J.Verla"

Meneer Verlaan uit AMSTERDAM
2019-05-24, woonverzekering

"Dit is de eerste keer dat ik via jullie een verzekering sluit"

Anoniem uit ZAANDAM
2019-05-24, reisverzekering

"goed duidelijk en makkelijk "

Dhr. Willemsen uit WOLDENDORP
2019-05-24, lenen

"zeer snel en eenvoudig de beste en goedkoopste verzekering afgesloten ."

Dhr. Mol uit ALMERE
2019-05-24, reisverzekering

"VEEL DUIDELIJKE INFO"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2019-05-24, reisverzekering

"werkt gewoon top!"

Dhr. Van De Wiel uit DRUNEN
2019-05-24, energie

"Top"

Mevrouw Hendrikse uit ROTTERDAM
2019-05-24, autoverzekering

"GOED"

Anoniem uit UTRECHT
2019-05-24, energie

"Helemaal top"

Anoniem uit MAASSLUIS
2019-05-24, energie

"Goed en snel geregeld "

Dhr. Wijk uit SCHAGEN
2019-05-24, overlijdensrisicoverzekering

"Wel gemakkelijk om verzekering af te sluiten "

Mevrouw Kloppenburg uit OOSTWOLD GEM OLDAMBT
2019-05-24, autoverzekering