Waarom een Independer Weblog ?
Independer.nl is dit weblog begonnen om verschillende redenen. De belangrijkste reden is het feit dat we graag een dialoog met de consument willen starten. Over Independer.nl zelf, maar ook over ontwikkelingen in de branches waarin we actief zijn: Financiële dienstverlening en Gezondheidszorg.

Introductie weblog.independer.nl

Discussieforum
Op diverse plaatsen op het web vinden discussies over Independer.nl plaats: over onze onafhankelijkheid (of het ontbreken daarvan), over onze website, over onze publicaties in de pers, op radio en TV. Die discussies gaan we graag aan, met open vizier. Het heeft onze voorkeur die discussies op ons eigen weblog te voeren, in plaats van forums en weblogs van anderen. We verplichten onszelf hiermee ook om direct te reageren op reacties van consumenten, collega’s en professionals. We zien met veel belangstelling de reacties tegemoet. In de rubriek “opinie” zullen we ook zelf discussies aftrappen over onderwerpen die ons bezig houden. Wij nodigen iedereen uit hierop te reageren.

Inspiratiebron
We hopen dat het weblog ook voor onszelf een belangrijke inspiratiebron gaat worden voor weer nieuwe ideeën. Dan kan van alles zijn: nieuwe ideeën voor onderzoek, verbeteringen van onze website Independer.nl, en aanscherping of herziening van onze visie naar aanleiding van discussie op het weblog.

Kanaal
Als je dan toch een weblog begint, geeft dat weer nieuwe mogelijkheden om onze visie en ideeën onder de aandacht te brengen. Het is weer een extra kanaal om informatie en ideeën te publiceren, snel te raadplegen door gebruikers, met een goede zoekfunctie. Alle content die we produceren in de vorm van nieuwsbrieven, persberichten en onderzoeken zullen we beschikbaar maken op het weblog. Inclusief uiteraard de mogelijkheid om daarop te reageren.

De mens achter Independer.nl

We willen via het weblog ook ons “menselijk gezicht” tonen. Wie werken er bij Independer.nl ? Alle door ons geplaatste postings zijn voorzien van informatie over de auteur.

Werken bij Independer.nl
We willen het weblog daarnaast gebruiken om potentiële werknemers te informeren over Independer.nlals werkgever. In de rubriek “Werken Bij” hebben we ruimte om Independer .nl eens van een andere kant te laten zien. Middels teksten en video willen we graag een indruk geven van “de binnenkant” van Independer.nl. Hoe is het om bij ons te werken, welke vacatures hebben wij ?

Vindbaarheid
En eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat één van de redenen om het weblog te starten ook is dat Google (en daarmee de internettende consument) ons goed weet te vinden als het om onderwerpen gaat waarover wij ons druk maken.

Contact
Iedereen kan reageren op alle artikelen op het blog door middel van het reactieformulier onderaan. Voor overige vragen/opmerkingen over dit weblog stuur een e-mail naar Hans de Bruin. Pers en media wijzen wij graag op onze online perskamer.

Bekijk ook:

Praat mee20 Reacties op “Independer start weblog.independer.nl!”
  1. Antoinette Verhoef schreef op 

    Jullie gebruiken het Engelse woord ‘review’ in jullie reclames. Zouden jullie dan ook kunnen zorgen dat het goed uitgesproken wordt? De klemtoon hoort op de tweede lekkergreep. Zeer ergerlijk als die reclame elk blok voorbij komt.

    1. Erik Verwaaijen schreef op 

      Ik erger me ook aan de foute uitspraak van review.
      Vervang het door het woord “beoordeling” en dan met de klemtóón op “déling”.
      Dat zou net zo dom zijn.
      Typisch Nederlandse arrogantie: “Ons Engels is zo goed, dat hoeven we niet door een native-speaker na te laten kijken.”

    2. Beste Antoinette,

      vervelend dat u zich stoort aan de uitspraak van het woord ‘review’. We hebben hierover zelf ook geaarzeld en het daarom ook aan een groep consumenten gevraagd. Zij begrepen beter wat wij bedoelen met ‘review’ op deze manier uitgesproken dan ‘review’ op zijn engels uitgesproken. Dit komt doordat de meeste mensen dit woord kennen van het reviewen van hotels, reataurants etc.
      Door review te vervangen door beoordeling begreep men ook minder goed wat wij met de reclame bedoelen. Ik hoop dat deze achtergrondinformatie er voor zorgt dat u zich minder stoort aan de uitspraak.

  2. g.kroon schreef op 

    verzekeren julli ook caravans al risk??

    1. Via Independer.nl kunt u alleen personenauto’s verzekeren, helaas geen caravans. U kunt het beste rechtstreeks met een verzekeraar contact opnemen, bijvoorbeeld Centraal Beheer of Unive. Succes!

  3. @ Francis,
    Als u beide op hetzelfde adres woont, maakt het voor de meeste verzekeraars niet zo veel uit op wiens naam de auto en verzekering staan. Als dat niet het geval is zal het wellicht iets lastiger zijn maar zeker niet onmogelijk.

  4. francis van der molen schreef op 

    Ik heb de auto van mijn vriend gekocht en deze staat nu op mijn naam, ik wil ook de verzekering betalen, maar deze op zijn naam laten staan omdat ik niet kan en mag rijden(gee rijbewijs en om medische reden), Ik heb de auto nodig zodat hij mij overal mnaar toe kan brengen omdat ik slecht ter been ben. Accepteert de verzekeraar dit

  5. frans schreef op 

    Mijn autoverzekering loopt op 21 augustus af. Op 19 juli dus binnen de opzegtermijn van 1 maand heb ik mijn verzekering opgezegd. Ik heb daar geen reactie van Ineas van ontvangen maar op het zg privedomein staat wel dat mijn verzekering is verlengd en dat de premie op 1 augustus wordt afgeschreven. Weer en mailtje naar Ineas gestuurd. Echter geen reactie. Toen een mail nar de bewindvoerder, helaas ook geen reactie. Ik denk dat nu mijn verzekering gewoon wordt verlennd en ik naar mijn centen kan fluiten terwijl ik mij verzekering binnen de polisvoorwaarden heb opgezegd. Wat te doen in deze?

  6. Catharina Vier schreef op 

    Wat een gezeur over die 25 euro verhoging per jaar voor de ziekte kosten verzekering.
    Zowat alles wordt betaald,jammer dat mensen geen rekeningen krijgen ven alle kosten die ze maken.
    Ze mogen ook nog steeds ongezond leven en dat doen de meeste mensen,iedereen lijkt wel wat te hebben en we voelen zich met z,n alle slachtoffer!Heerlijk is dat toch,kijk eens naar andere landen nergens zie je zoveel scoot mobielen rond rijden dan in nederland.bijna nergens is de gezondheids zorg zo goed dan in Nederland,wat een ontevreden mopper volk.

  7. AHMedicalsupport schreef op 

    Inmiddels hebben we de gevraagde artikelen gevonde op de sit, dank
    Rob

  8. Roel schreef op 

    Is nu het topic van de premiedaling bij cabrio’s weggehaald omdat de feiten TOTAAL niet klopte?

    Kijk en als dat zo is ben je een grote man door een fout te erkennen!

  9. Koos van der Waal schreef op 

    Edmond, Mieke, cs. Van Harte Gefeliciteerd met deze stap. Goed initiatief weer. Jullie blijven voorop lopen. Nederland kan niet meer om jullie heen.

  10. Mieke van Os (Independer.nl) schreef op 

    Roel,

    De naam Robin Hood is inderdaad ingegeven door onze drive om door het aanbod van financiele producten transparant te maken de consument geld te laten besparen. Je ziet ook dat het zo werkt. Meer transparantie heeft de laatste jaren op meerdere terreinen geleid tot financieel voordeel voor de consument en minder grote winsten voor de banken en verzekeringsmaatschappijen. Ik denk dan aan producten als hypotheken, autoverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

    Voor alle duidelijkheid: Independer is geen eigendom of initiatief van Nationale Nederlanden, noch van enige andere bank of verzekeraar.

    Kom eens langs als je in de buurt bent, dan kunnen we eea verder toelichten.

  11. Roel schreef op 

    Robin Hood NV, alsof ze het geld bij de rijken wegplukken om aan de armen te geven?

    Gewoon opgericht door Nationale Nederlanden en zwengelt de woekerpolis aan om zijn eigen nest te vervuilen….

    Prachtig initiatief !? Een weblog, marketingtechnisch gezien wellicht slim om dan met adviezen polissen te kunnen sluiten?

  12. Mark Rosbergen schreef op 

    Prima initiatief met de juiste argumenten. Ik ben erg benieuwd of vergelijkbare partijen dit ook gaan aandurven.

  13. Anneke Ranzato-Versloot schreef op 

    Goed initiatief weer van Independer! Ik hoop dat het een heel levend geheel wordt met veel discussie en zal het zeker volgen.

  14. marco schreef op 

    Zoals ik ook al aangaf op Marketingfacts, goed initiatief en wens jullie heel veel succes!

    1. Ted Posthumus schreef op 

      Graag wil ik tien (10) verzekeringen afsluiten omdat ik niet tevreden ben over de huidige en bovendien hebben ze na schadeuitkering het eigen-risico verhoogd. Ik heb u indertijd ge beld en toen heeft Uu verteld dat als ik over wil stappen naar een (1) maatschappij ik u kon bellen, vandaar! Graag advies.

      Vriendelijke groeten,

      Ted Posthumus.

      1. jwildschut (Independer.nl) schreef op 

        Hoi Ted,

        Bedankt voor je bericht! We helpen je graag bij het opnieuw onderbrengen van deze verzekeringen. Ons advies zou nog altijd zijn om hier even over te bellen met ons. Je kunt ons telefonisch bereiken op 035 626 55 44.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Altijd de beste prijs
10