Wij zijn Independer.nl: onze kernwaarden
Tip een vriend:

Wij zijn Independer.nl: onze kernwaarden

Independer.nl is ontstaan in 1999. Begonnen met twee mensen op een kamer in Amsterdam zijn we nu uitgegroeid naar een bedrijf met 140 collega’s. Independer.nl is opgericht met als doel de financiële markt transparanter te maken en consumenten te helpen bij het vinden van goede oplossingen. De financiële wereld wordt eerlijker en transparanter en veel consumenten weten de hulp van Independer.nl te waarderen.

Maar dat wil niet zeggen dat we lekker achterover gaan leunen. Onze doelstellingen staan nog steeds overeind en daar werken wij dagelijks hard aan. En wij willen nog meer. Wij vinden dat mensen blindelings op financiële producten moeten kunnen vertrouwen. Als mensen een hypotheek, verzekering of een ander financieel product afsluiten, moet ze dat gemoedsrust geven. Vertrouwen in de aanbieder en helderheid van het product zelf staan daarbij centraal. Independer.nl wil mensen helpen een betrouwbare aanbieder en een helder product te vinden dat aansluit bij hun behoefte. Deze missie hebben we vertaald naar vijf kernwaarden. Deze waarden geven weer waar wij als Independer.nl voor staan en hoe wij willen werken.


Wat zijn de ‘wij zijn Independer.nl’ waarden?

1. Idealistisch
Independer.nl gelooft in een ‘betere wereld’, waarbij jij als klant goed wordt geholpen en waarbij je producten krijgt aangeboden waar je echt iets aan hebt. We blijven werken aan een betere dienstverlening voor onze klanten en aan een beter aanbod van financiële producten. Daarbij hoort ook dat wij slechte service of producten aan de kaak te stellen. Soms zoeken we daarvoor de pers, maar we proberen vooral de dialoog aan te gaan. We komen op voor jou als (kwetsbare) consument en we blijven met overtuiging strijden voor rechtvaardigheid.

2. Commercieel
Met 140 medewerkers in dienst moet Independer.nl natuurlijk ook omzet maken om alle kosten te dekken. We willen graag dat jij onze klant wordt en zoveel mogelijk producten afneemt. Maar niet tegen elke prijs! Een product dat jij als klant niet nodig hebt, zullen wij jou niet adviseren. Onze verdiensten per product sluiten aan bij het werk wat wij voor je doen. Ook zorgen wij ervoor de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat wij kortingen kunnen bedingen en jou de beste deal kunnen bieden.

3. Klantgericht
De klant staat centraal bij Independer.nl. Dat betekent dat we luisteren naar jou als klant en ons inleven in jouw wensen en behoeftes. Dat geldt ook voor medewerkers onderling, want extern en intern willen we graag verwachtingen overtreffen en zeer tevreden klanten houden. Het afsluiten van een financieel product heeft vaak verstrekkende gevolgen en geeft veel mensen onzekerheid. Independer.nl begrijpt dat en staat klaar om vragen te beantwoorden en die onzekerheid weg te nemen. Dat doen wij niet alleen door goed te luisteren naar jou als klant, maar ook door je te helpen om simpel de juiste keuzes te maken, namens jou te onderhandelen voor een betere prijs en garantie te bieden over voorwaarden en laagste prijs.

4. Ondernemend
Independer.nl heeft een gezonde focus op ondernemerschap. Wij zijn altijd op zoek naar producten waarvan wij denken dat jij er als klant wat aan hebt. Ook blijven we  verzekeraars overtuigen dat dingen sneller, beter of goedkoper  kunnen. Independer.nl stimuleert ook intern ondernemerschap. Medewerkers kunnen zelf bepalen hoe ze een vraag of  probleem van een klant het best kunnen oplossen. Dit zorgt voor betrokken medewerkers en tevreden klanten.

5. Eerlijk
Independer.nl draagt graag bij aan het herstellen van het vertrouwen in de financiële wereld. Dat vertrouwen moeten we verdienen door te doen wat we zeggen en altijd het belang van de klant centraal te stellen. We stimuleren financiële instellingen om glashelder te zijn over hun producten, kosten en voorwaarden. Als er iets niet duidelijk is of we een fout maken dan zijn we daar eerlijk over en lossen het op. Transparant en open zijn we niet alleen naar onze klanten, maar ook naar collega’s en partijen waarmee we samenwerken. Door helder aan te geven waar de verantwoordelijkheden liggen en wat de persoonlijke doelstellingen zijn wordt het voor iedereen duidelijk wat er van hen wordt verwacht.

Waar staan we voor?
Op onze site, in onze dienstverlening en in onze producten moet het voor jou als klant altijd duidelijk zijn waar Independer.nl voor staat. Met een dienstverlening gebaseerd op deze kernwaarden hopen wij de komende 10 jaar (en liefst nog veel langer) onze klanten naar tevredenheid te blijven helpen. Waar wij voor staan kun je ook zien in het filmpje ‘Wij zijn Independer.nl. Daarin vertellen medewerkers hoe ze tegen het bedrijf aankijken.

Nieuwe koers, samen met de klant
Onze dienstverlening ontwikkelen we graag verder met onze klanten. In de Independer Nieuwsbrief staan regelmatig oproepen om mee te denken, bijvoorbeeld over een nieuwe site voor Autoverzekeringen. Wij nodigen je van harte uit om te reageren. Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld. Alvast bedankt!

iedere maand de beste
artikelen in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Super service zelfs even gebeld. goed en netjes geholpen. "

Dhr. van Lunenburg uit LELYSTAD
24 minuten geleden, rechtsbijstandverzekering

"Altijd goed bereikbaar en goede tips. "

Anoniem uit LEIDSCHENDAM
30 minuten geleden, reisverzekering

"we hebben net een nieuwe auto verzekering afgesloten,dat ging heel vlot."

Anoniem uit NUMANSDORP
32 minuten geleden, autoverzekering

"makkelijk, snel geregeld"

Mevrouw Demir uit AMSTERDAM
52 minuten geleden, autoverzekering

"overzichtelijk"

Anoniem uit ENSCHEDE
1 uur geleden, lenen

"Makkelijk en snel een verzekering vergelijken en afsluiten"

Anoniem uit SCHAGEN
1 uur geleden, rechtsbijstandverzekering

"klaar en duidelijk"

Anoniem uit NAARDEN
2 uur geleden, autoverzekering

"Makkelijk in gebruik en overzichtelijk"

Meneer Rodermond uit BILTHOVEN
2 uur geleden, autoverzekering

"laatste ster na afwikkeling van de aanvragen toch?"

Meneer Rayan uit REEUWIJK
3 uur geleden, woonverzekering

"overstappen gaat makkelijk"

Anoniem uit MEERSSEN
3 uur geleden, energie

"Overzichtelijk en snel geregeld"

Anoniem uit HAREN GN
3 uur geleden, energie

"Website duidelijk, whatsapp maakt het af wat betreft eventuele vragen."

Anoniem uit NIEUWLEUSEN
3 uur geleden, energie

"4"

Anoniem uit ARNHEM
3 uur geleden, autoverzekering

"All necessary information is sufficiently explained. The whole process was very fast and simple"

Dhr. Stosic uit LEIDEN
3 uur geleden, overlijdensrisicoverzekering

"Prima"

Mevr. Shi uit BEST
4 uur geleden, energie