Pauline Bon
Deel met een vriend:

Pauline Bon

Sinds november 2004 werk ik bij Independer.nl. Ik had gesolliciteerd op de afdeling polisadministratie, maar werd aangenomen op de klantenservice. Ik was de eerste maanden nog niet overtuigd of ik het werk ook leuk vond en ik heb zelfs nog even zitten twijfelen of ik niet verder moest gaan kijken. Gelukkig viel na drie maanden het kwartje over hoe alles werkt in deze financiële wereld. Het werd steeds leuker en leuker. Na een jaar op de klantenservice gewerkt te hebben en hier veel geleerd te hebben, wilde ik zelf graag door naar acceptatie afdeling, toen nog genaamd Verzekeringsdesk (V-Desk).

Op V-desk heb ik veel geleerd van mijn collega’s en veel contact met verzekeraars zelf. Op V-desk ben ik uiteindelijk ook teamleider geworden en dit heb ik wel wat langer gedaan. Door de groei binnen Independer.nl kwamen er uiteindelijk business units en werd ‘auto’ een losse unit. We verhuisden naar de gymzaal van het pand, waar nu het callcenter zit.

In die tijd had ik een eigen bedrijfje opgezet met twee vriendinnen in de verhuur van themakisten en zelfgemaakte spellen. Dit heb ik vijf jaar gedaan. Het was erg leuk om te doen maar het kostte veel tijd. Ik ben daar toen mee gestopt en ging bij Independer.nl verder als Senior Acceptant. Dit was een nieuwe functie en dit betrof vooral acceptatie en begeleiden en inwerken van nieuwe medewerkers en nieuwe acceptanten.

Inmiddels kreeg Independer.nl een volmacht en voor mij als acceptant was dit een logische volgende stap. In 2010 ging ik voor de helft van mijn tijd op deze afdeling werken. Na een halfjaar ging ik daar voor 100% werken. Dit is nu alweer twee jaar geleden en ik werk hier nog steeds met veel plezier. Ik krijg steeds meer verantwoording en afwisseling in het werk en ik werk met hele gezellige collega’s. De bedoeling is dat ik hier nog wel even blijf werken, maar je weet nooit wat de toekomst biedt binnen Independer.nl…

Wat ik zo leuk vind aan Independer.nl is dat er een informele sfeer is. Er zijn leuke feestjes en er worden leuke uitjes georganiseerd. Je kunt lekker jezelf zijn en er worden kansen geboden om door te groeien en opleidingen te volgen. Zelf vind ik dit erg belangrijk, omdat ik iemand ben die afwisseling nodig heeft en vooral ook graag met plezier naar mijn werk ga. Kortom: ik voel me lekker bij Independer.nl.

Pauline

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Werken bij Independer

We zijn gedreven en professioneel maar er is ook ruimte voor plezier. In je werk en met je collega’s.

bekijk alle vacatures

"Alles zeer snel geregeld."

Anoniem uit DRUTEN
2017-08-24, woonverzekering

"Snel, gemakkelijk en een duidelijk site."

Dhr. M. Den Heijer uit RHEDEN
2017-09-09,

"Woonverzekering erg eenvoudig af te sluiten zonder veel detail gegevens in te vullen. "

Leon uit HAASTRECHT
2017-10-12, woonverzekering

"Zeer tevreden over het online gebeuren en telefonisch contact "

Dhr. E. Best uit ZAANDAM
2017-11-21, zorgverzekering

"Omdat ik erg tevreden ben over het contact en advies van independer"

Anoniem uit MOORDRECHT
2017-09-28, woonverzekering

"Zeer tevreden!! makkelijke overzicht."

Dhr. M.R.C. Riley uit ROTTERDAM
2017-09-29, autoverzekering

"Verschillende verzekeraars zijn goed met elkaar te vergelijken waardoor je makkelijk een goede keus kunt maken."

Anoniem uit ALMERE
2017-10-18, autoverzekering

"facile"

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-11-16, zorgverzekering

"Snel en goed te woord gestaan tijdens de twee (korte) telefoongesprekjes die ik heb gevoerd met Independer. Een gratis tandongevallenverzekering alleen door m'n zorgverzekering hier af te sluiten! Wat wil je nog meer? ;-)"

Anoniem uit ALMERE
11 uur geleden, zorgverzekering

"De site is: informatief met een prima prijsvergelijk en de Tand-ongevallenverzekering een aangename extra."

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-11-18, zorgverzekering

"De site is overzichtelijk en duidelijk heel fijn dat er meerdere mogelijkheden geboden worden en dat een verzekering snel geregeld kan zijn "

Anoniem uit ARNHEM
2017-10-05, autoverzekering

"Alle tekst is helder. Wat independer voor je kan betekenen is helder, wat ze wel doen en niet doen. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent."

Anoniem uit GRONINGEN
2017-10-08, overlijdensrisicoverzekering

"Eenvoudige online aanvraag."

Anoniem uit ALPHEN AAN DEN RIJN
2017-08-29, autoverzekering

"Duidelijk en simpel"

Anoniem uit LANAKEN
2017-10-30, zorgverzekering

"Sluit al jaren mijn verzekeringen via Independer af. Nooit iets te klagen."

Dhr. J.T.I.A.M. Van Campenhout uit BREDA
2017-11-14, zorgverzekering