Steve van Driel
Tip een vriend:

Steve van Driel

Bijna twee jaar ben ik nu onderdeel van de Independer.nl familie. Ik begon als parttimer op de afdeling Autoverzekeringen. Ik was klaar voor een nieuwe stap en had een baan gekregen bij een incassobureau in Almere. Over twee weken zou ik beginnen met een cursus voor deze werkgever toen ik op een verjaardag een vriend sprak. Hij gaf aan dat ik echt het type ben dat Independer.nl zocht voor een vacature. Ik kende Independer.nl wel in verband met werkstukken van school en gebruikte de site vaak als informatiebron. Ondanks mijn nieuwe baan was ik super benieuwd naar dit bedrijf. Zijn verhalen schetsten een familiair gevoel waar je een stapje extra doet voor de klant. Dit leek mij perfect!

Hij regelde voor mij een sollicitatiegesprek en toen ging het snel. De klik was er direct en ik wist dat ik een nieuwe baan had. Niet bij het incassobureau, maar bij Independer.nl!

Ik ben als adviesmedewerker begonnen. Hierbij help je klanten telefonisch en via e-mail met vragen en/of onduidelijkheden in verband met hun autoverzekering. Het is voor klanten ook mogelijk om de verzekering telefonisch aan te vragen. Wat mij direct aansprak is dat niet alles voorgeprogrammeerd is, maar dat juist gevoel heel belangrijk is. Met de klant actief meedenken en inleven in wat de klant wil. Independer.nl vindt het ook heel belangrijk dat je jezelf bent als je in contact komt met de klant.

Toen mijn studie bijna afgerond was, heb ik de keuze gemaakt om veertig uur te gaan werken bij Independer.nl. Ik was bang dat dit mij zou tegenvallen, maar niks was minder waar. Nog steeds ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk en de dagen vliegen voorbij. Elke dag is anders, daar zorgt Independer.nl ook zeker voor. Met regelmatig een leuke afdelingslunch met een thema of een gezellige borrel op de vrijdagmiddag. En natuurlijk niet te vergeten het Independer.nl weekend.

Na ongeveer anderhalf jaar werkzaam te zijn bij Independer.nl werd ik gevraagd of ik trainingen wilde verzorgen voor nieuwe medewerkers voor de afdeling autoverzekeringen. Met veel enthousiasme ben ik hieraan begonnen. Ik vind het superleuk dat ik deze kans heb gekregen.

Door het talentenprogramma waar ik in ben opgenomen hoop ik dat er veel deuren voor mij zullen opengaan. Independer.nl is niet een bedrijf waar je voor werkt, maar het is een filosofie waar je in gelooft.

Steve

iedere maand de beste
artikelen in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Werken bij Independer

We zijn gedreven en professioneel maar er is ook ruimte voor plezier. In je werk en met je collega’s.

bekijk alle vacatures

"Duidelijk wat betreft uitleg verzekeringen. En snel geregeld. "

Anoniem uit ENSCHEDE
12 minuten geleden, autoverzekering

"Afsluiten ging eenvoudig en snel. Duidelijk verhaal."

Meneer Huis in 't Veld uit BREDA
12 minuten geleden, woonverzekering

"Heel snel geregeld ."

Mevrouw Koenen uit TILBURG
24 minuten geleden, autoverzekering

"Bedankt. Snel in goed geregeld?"

Anoniem uit HELMOND
48 minuten geleden, energie

"MAKKELIJK"

Anoniem uit DE RIJP
1 uur geleden, zorgverzekering

"Goed overzichtelijk "

Meneer Blijdorp uit OOSTERBEEK
2 uur geleden, woonverzekering

"Duidelijk website en info"

Anoniem uit AMSTERDAM
3 uur geleden, lenen

"Top, ik heb wat ik op zoek was."

Dhr. Kruszko uit BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
9 uur geleden, rechtsbijstandverzekering

"Duidelijk en snel afsluiten"

Anoniem uit HILVERSUM
11 uur geleden, woonverzekering

"Altijd genoeg keuze en goede en duidelijke uitleg. Wat ik zelf heel prettig vind is dat je onder je eigen account 1 overzicht hebt met wat voor verzekeringen je hebt afgesloten, meerdere aanbieders onder 1 dak."

Dhr. Zeijlmans uit ANDIJK
2019-05-24, rechtsbijstandverzekering

"goede vergelijking"

Anoniem uit EDE GLD
2019-05-24, autoverzekering

"Duidelijk overzicht van alle gegevens om mee te vergelijken en altijd goede extra aanbieding zowel bij zorg en auto verzekering"

Mevrouw van der Scheer uit GRONINGEN
2019-05-24, autoverzekering

"ik heb ervaring met independer.eengoede.alleen die brand.dat heb ik tegen.maar ik heb gedaan wat ik kon.ondanks debrandwonden heb ik deze woning gered.zo erg was het.kon me niks schelen pijn is relatief.ik voelde het niet op dat moment groet J.Verla"

Meneer Verlaan uit AMSTERDAM
2019-05-24, woonverzekering

"Dit is de eerste keer dat ik via jullie een verzekering sluit"

Anoniem uit ZAANDAM
2019-05-24, reisverzekering

"goed duidelijk en makkelijk "

Dhr. Willemsen uit WOLDENDORP
2019-05-24, lenen