Daniel de Wild

Category Manager

Daniel de Wild
In dienst sinds:01-03-2002
Afdeling:Category Management
Functie:Category Manager
Vorige werkgevers:Van Lanschot Rosenthal Assurantien
Studie:MBO Bank en Verzekeringswezen
WFT:WFT Basis, WFT Schade, WFT Levensverzekeringen; WFT Beleggen
Mijn eigen verzekeringen...:Zeker door mijn werk weet ik dat er grote verschillen in premies en voorwaarden zijn. Jaarlijks bekijk ik of mijn verzekeringen nog voldoen en of ik niet elders goedkoper terecht kan. Het is zonde om teveel te betalen.

Wat maakt Independer anders dan andere werkgevers?

Wat ik erg leuk aan Independer vind is dat de lijntjes tussen alle afdelingen van het bedrijf erg kort zijn. Je kan op een zeer snelle en efficiente manier met elkaar schakelen. Hierdoor ben je in staat om de klanten goed van dienst te zijn maar bijvoorbeeld ook op korte termijn wijzigingen op de website door te voeren of relevante persberichten uit te brengen. Dat maakt Independer uniek, zeker in de verzekeringsbranche.

Over mezelf

Na mijn opleiding aan het Dudok College in Hilversum ben ik in september 1999 bij een middelgrote tussenpersoon aan de slag gegaan als commercieel binnendienstmedewerker. Medio maart 2002 heb ik de overstap gemaakt naar Independer.nl om daar aan het werk te gaan op de afdeling backoffice leven & hypotheken. Nadat ik 3 jaar manager van deze afdeling ben geweest, ben ik nu alweer enige tijd category manager levensverzekeringen en spaarproducten.

Artikelen geschreven door Daniel de Wild: