Sharon Gerritsen

Digital Product Owner Bestaande klant

Sharon Gerritsen
In dienst sinds:13-03-2006
Afdeling:Innovatie en User Experience
Functie:Digital Product Owner Bestaande klant
Vorige werkgevers:RTL Nederland, Factotum Media
WFT:WFT Zorg
Mijn eigen verzekeringen...:Elk jaar vergelijk ik natuurlijk mijn zorgverzekering. De andere verzekeringen hou ik ook goed in de gaten, maar iets minder fanatiek

Wat maakt Independer anders dan andere werkgevers?

Ik werk nu ruim 10 jaar bij Independer en kan me haast niet meer voorstellen dat ik ooit nog zo'n werkgever zal treffen. We hebben het hier super gezellig, er worden veel feestjes georganiseerd maar naast dit alles wordt er heel hard gewerkt. Met het hele bedrijf zetten we mooie dingen neer en blijven we maar groeien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Over mezelf

Na een aantal opleidingen te hebben gedaan, heb ik in verschillende branches gewerkt. Uiteindelijk ben ik in 2004 bij Independer.nl terecht gekomen. Na 1,5 jaar op de klantenservice te hebben gewerkt, besloot ik mijn baan op te zeggen om wat van de wereld te zien. In maart 2006 ben ik, na een half jaar reizen door Afrika en Azië, weer teruggekomen bij Independer.nl. Na een paar jaar als productmanager te hebben gewerkt (eerst verantwoordelijk voor lenen en sparen en daarna voor zorg-, reis- en woonverzekeringen), werkte ik aan de opbouw van de volmachtorganisatie. Sinds 2011 werk ik als E-commerce Manager voor zorg-, reis- en woonverzekeringen.

Google+

Artikelen geschreven door Sharon Gerritsen: