IT Services

IT services team

Op de afdeling IT Services werken verschillende disciplines samen. De applicatiebeheerders richten zich op de website en de complexe keten daarachter, de projectmanager richt zich op het aansturen en beheren van de projecten en de systeembeheerders richten zich op de infrastructuur, ondersteunende systemen en (virtuele) desktop omgeving.

We werken met een state of the art infrastructuur, waarop we een complexe keten van servers, applicaties en systemen draaien over meerdere datacenters. Dit biedt veel mogelijkheden voor ontwikkeling van onszelf en de IT omgeving, maar ook veel interessante uitdagingen. Iedereen heeft een grote verantwoordelijkheid, maar niemand staat er alleen voor.

We zijn erg informeel en is er veel ruimte voor lol en gezelligheid. Niet alleen tijdens de werkuren zelf, maar zeker ook daarbuiten door allerlei regelmatige activiteiten.

Het is voor de dienstverlening van Independer van groot belang dat onze website, software en systemen hoog beschikbaar zijn en iedereen de best mogelijke ondersteuning krijgt. Dat is de service waar onze afdeling zich dagelijks hard voor maakt.