Emile de Sonnaville

Geluksactuaris

Emile de Sonnaville
In dienst sinds:01-11-2013
Afdeling:Juridische zaken
Functie:Geluksactuaris
Mijn eigen verzekeringen...:Bij afsluiten vergelijk ik alles zo goed mogelijk om er naderhand jarenlang niet meer naar om te hoeven kijken

Leukste (klant)ervaring bij Independer

Het feit dat (bijna) iedereen openstaat voor je ideeën

Wat maakt Independer anders dan andere werkgevers?

Independer is een bedrijf waar iedereen openstaat voor elkaar

Over mezelf

Nadat ik als actuaris voor diverse verzekeraars werkte startte ik als de eerste geluksactuaris ter wereld. Met als thema dat financieel dienstverleners in de wereld hun verhaal dienen te herschrijven over wat zij willen betekenen voor het geluk van hun klanten.

Zo ben ik bezig om samen met Peter de Kuster zijn eerste boek te schrijven met als titel ‘Zij Leefden Nog Lang en Gelukkig’. Het gaat over de revolutie in de financiële dienstverlening en welke kansen dit biedt voor ondernemers en hun klanten.

Toen Independer mij aanbood mijn idealen na te streven, een functie als geluksactuaris creëerden om mij producten te laten ontwikkelen die voorzien in de behoefte, het geluk van de klant kon ik dit aanbod niet afslaan en besloot ik samen met hen op avontuur te gaan….

Ik ben een dichter in de wereld van actuarissen, een kunstenaar in geven, een ondernemer met regel breker ideeën over de nieuwe waarde die financieel dienstverleners
voor hun klanten mogen creëren.