Suzanne Persoon

SEO manager

Suzanne Persoon
In dienst sinds:16-04-2007
Afdeling:Marketing
Functie:SEO manager
Vorige werkgevers:Nobiles Media
Studie:VWO - Commerciële Economie
Mijn eigen verzekeringen...:Ik stap elk jaar over!
Met wie kan ik mezelf vergelijken:Ik hoop (ooit) met één van de winnaars van Heel Holland Bakt

Leukste (klant)ervaring bij Independer

Toen we werden overgenomen door Achmea was dat natuurlijk van te voren al heel spannend. We verwachtten vele reacties, zowel intern als extern en alles werd goed voorbereid. Met een groot en divers team zaten we klaar om alle reacties en vragen uit de pers en van consumenten op te vangen. En het werd echt heel groot... Ondanks dat we een hoop shit over ons heen kregen was het supergaaf om dit met elkaar op te vangen. We waren trending topic op Twitter en groot in alle journaals. Niet allemaal even positief (ahum) en het was een superlange dag, maar een mijlpaal in onze geschiedenis. En ik ben er nog steeds trots op dat we altijd over alles open kunnen zijn en overal op reageren.

Wat maakt Independer anders dan andere werkgevers?

Dat het een fijne plaats is waar iedereen zichzelf kan zijn. Waar we bijzonder hard werken met elkaar om iets moois te maken voor onze klanten, maar ook elke dag ontzettend veel lachen!

Over mezelf

Ik kwam in 2007 bij Independer terecht. In eerste instantie door het afsluiten van mijn eigen autoverzekering, maar naar aanleiding hiervan vond ik een leuke marketingfunctie op de vacaturepagina. Na ruim drie jaar groeide ik steeds meer naar de kant van de online marketing. Inmiddels ben ik als SEO Manager verantwoordelijk voor al onze SEO-activiteiten. Met ons team zorgen we ervoor dat alle content op de website, weblog en social media kanalen de gebruiker zo goed mogelijk helpt.

Google+

Artikelen geschreven door Suzanne Persoon: