Independer.nl biedt al 10 jaar vergelijkingen aan van financiële producten. Onze website trekt voornamelijk mensen die zelf willen uitzoeken welke verzekering het best bij hun past. Daarvoor bekijken ze allerlei alternatieven en zetten die naast elkaar. Deze mensen staan over het algemeen kritisch tegenover financieel adviseurs.

Gemakzoekers
Maar er zijn in Nederland ook miljoenen mensen die geen zin hebben om zich te verdiepen in financiële producten en wel verzekeringen moeten afsluiten. Deze consumenten vergelijken niet en zijn dus relatief weinig op onze site te vinden. Omdat ook deze mensen zich moeten verzekeren, zouden graag willen weten hoe wij hen het beste kunnen helpen.

Deze consumenten voldoen min of meer aan onderstaand profiel:

  • Zij vinden financiële producten moeilijke materie of niet interessant
  • Zij besteden hun tijd liever aan andere zaken dan aan het uitzoeken en vergelijken van financiële producten.
  • Als ze een keuze moeten maken, overwegen ze een beperkt aantal alternatieven.
  • Zij nemen zelf beslissingen over het wel of niet afsluiten van verzekeringen en laten dat liever niet aan een tussenpersoon over.

Aanmelden voor ons onderzoekspanel

Herkent u zich hierin en heeft u ideeën hoe wij deze ‘gemakzoekers’ zouden kunnen helpen?  Wij zijn bezig met het opzetten van een panel van gemakzoekers die we kunnen inzetten voor onderzoek. Deelnemers aan dit panel zullen we regelmatig vragen met ons mee te denken. Bijvoorbeeld over het ontwerp van onze nieuwe website, over onze nieuwsbrief of over een nieuwe reclamecampagne. Heeft u interesse? Dan komen wij graag met u in contact. Stuur een e-mail naar nhogendoorn@independer.nl, dan nemen wij contact met u op.

Autoverzekering vergelijken

Bespaar gemiddeld 259 euro per jaar

Praat mee8 Reacties op “Houdt u NIET van vergelijken? Dan zijn wij op zoek naar u!”
  1. marieke schreef op 

    FBTO met therapieen. succes ermee!

  2. Mw.Eradus schreef op 

    Zelf gebruik ik ook Concerta (ADD) en het is een duur middel, krijgen een beetje vergoed, wil graag een goed verzekering hebben, die dit, maar ook homeopathie 100 % vergoed, heb nu Agis.

  3. H. Olij schreef op 

    Bedankt Marijke, ik ga ermee aan de slag.

  4. Voor alle inhoudelijke vragen over onze verzekeringen, verwijs ik u graag naar onze website http://www.independer.nl of telefoonnummer 035 – 626 55 44.

    Doel van deze oproep is om mensen te vinden die deel willen nemen aan onderzoek en willen helpen mee te werken aan de ontwikkeling van Independer.nl.

  5. Marijke Haasdijk schreef op 

    Achmea Zilveren Kruis vergoedt concerta volledig.
    Mijn zoon en echtgenote is op deze verzekering overgestapt omdat zijn vrouw en 1 van haar 2 kinderen deze medicijnen gebruikt en de verzekering die zij verleden jaar hadden niet.

  6. H. Olij schreef op 

    Mijn zoon heeft ADHD en slikt concerta. Welke verzekering vergoedt dit. Hij heeft nu Delta Lloyd en die doet niet veel.

  7. Lilly schreef op 

    Ja!
    In vraag/antwoordstelling:
    Ik ben vrouw, alleenstaand, 55 jaar, heb die en die aandoeningen, geen/wel eigen vermogen(risico) en wil de goedkoopste of beste verzekering.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
gewoon goed
10