Independer huurt kantoorpand in Hilversum
Tip een vriend:

Independer huurt kantoorpand in Hilversum

Nieuwe pand Independer Hilversum
Bouwfonds Investment Management heeft een huurovereenkomst gesloten met Independer voor een kantoorruimte van circa 4000 m² en circa 60 parkeerplaatsen aan de Lage Naarderweg 45-47 in Hilversum.

Het gebouw, dat in Hilversum jarenlang bekend stond als het Tros-pand, is onderdeel van een van de fondsen van Bouwfonds IM.
Voordat Independer het kantoorgebouw vanaf 1 oktober betrekt wordt het gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de moderne kantoorgebruiker. Het pand wordt verduurzaamd en Independer zal zelf nog aan aantal aanvullende maatregelen treffen op het gebied van duurzaamheid.

Nieuwe ruimte voor creativiteit en innovatie

Independer werd in 1999 werd opgericht met het doel de financiële wereld transparanter en eerlijker te maken. Met zo’n 300 medewerkers is zij de grootste objectieve vergelijker, tussenpersoon en belangenbehartiger van consumenten, op het gebied van financiële dienstverlening.
“Wij zijn erg blij met dit geweldige pand”, zegt Marie-Louise Stiemer-Verbeek, directeur HR van Independer. “De nieuwe huisvesting is niet alleen heel functioneel door de indeling en ligging, maar geeft ons ook de mogelijkheid om ook hier weer een hele fijne werkplek te creëren. Het nieuwe pand biedt bijvoorbeeld veel ruimte voor creativiteit, innovatie en ontspanning, dat sluit aan bij onze informele cultuur.”

CBRE adviseerde Independer in het herhuisvestingstraject. “Bij Independer staat werknemersplezier heel hoog in het vaandel. De toekomstige huisvesting leent zich daar uitstekend voor, met name door de multifunctionele buitenruimte. Het feit dat een leegstaand gebouw invulling krijgt door een toonaangevend, van origine Hilversums bedrijf, is voor de stad uiteraard een positieve ontwikkeling”, aldus Hiddo Kettenis, associate director CBRE.

Het beheer van het pand wordt gemanaged door Bilfinger Real Estate. Bouwfonds IM is geadviseerd door Cushman & Wakefield en Castanea.

Bron: PropertyNL

Reacties

4 Antwoorden op “Independer huurt kantoorpand in Hilversum”

 1. Tanja Brandon schreef op 

  Graag het verzoek voor de werknemers van Independer om niet meer te parkeren op de Noorderweg en Johannes geradsweg. De bewoners van deze straat kunnen nu hun eigen auto niet meer kwijt omdat de werknemers van Independer daar de hele dag parkeren.
  Gelieve gebruik te maken van de parkeermogelijkheden op het mediapark of de eigen parkeerplaatsen op het terrein van Independer. Alternatief is het gebruik van de trein.

 2. Hi Tanja,

  De drukte die dag is waarschijnlijk veroorzaakt doordat collega’s toen niet in de garage op ons terrein konden parkeren. Dit is nu opgelost. Maar we zullen er in het vervolg zeker rekening mee houden. We snappen dat dit vervelend is voor je/jullie. Mocht je hier een keer over willen praten dan ben je van harte welkom voor een kopje thee of koffie op de Celebeslaan 2. Je kunt dan vragen naar Loes.

 3. Tanja schreef op 

  Helaas parkeren ze nog steeds iedere dag hier in de straat. Ook nu op dit moment. Wij kunnen onze auto gewoon niet meer in de buurt van het huis parkeren. Pas na 18.00 uur.

  1. Loes Hekel- Krähe (Independer.nl) schreef op 

   Hi Tanja,

   Ik snap dat dit vervelend voor jullie is. Wij hebben in dit pand een flink aantal parkeerplekken gehuurd en daar maken we ook volop gebruik van. Helaas zijn dit er niet genoeg waardoor we ook gebruik moeten maken van openbare parkeerplekken. We proberen er altijd voor te zorgen dat iedereen netjes parkeert. Daarnaast hebben we onze medewerkers nu ook gevraagd wat meer verspreid te parkeren.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Binnen 5 minuten energie geregeld "

Anoniem uit HILVERSUM
2019-03-10, energie

"Dit is de tweede keer dat ik mijn zorgeverzekering bij Independer afsluit. Alles is makkelijk en duidelijk aangegeven. En word goed geregeld."

Anoniem uit PIJNACKER
2018-11-25, zorgverzekering

"Altijd goedkoper dan rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij en makkelijk te regelen. "

Anoniem uit RODEN
2018-12-11, woonverzekering

"Makkelijk alles te vergelijken, meer dan tevreden."

Anoniem uit BARENDRECHT
2018-11-19, rechtsbijstandverzekering

"Makkelijk, duidelijk, duidelijke site en snel."

Anoniem uit HEEMSTEDE
2018-12-31, zorgverzekering

"****"

Meneer Evers uit VOORTHUIZEN
2018-12-30, woonverzekering

"."

Anoniem uit ROTTERDAM
2018-11-21, autoverzekering

"Independer is duidelijk, de site is makkelijk en geeft een eerlijk overzicht van de voors en tegens van iedere verzekering."

Mevrouw Verbeek uit DEVENTER
2019-01-24, autoverzekering

"ZEER DUIDELIJK"

Dhr. Vrooman uit UTRECHT
2018-12-28, reisverzekering

"Goede service"

Anoniem uit UTRECHT
2019-02-28, autoverzekering

"Goede en duidelijke uitleg. "

Meneer De Bruijn uit HEESCH
2018-12-28, zorgverzekering

"Makkelijk, snel en helder "

Anoniem uit BUSSUM
2018-12-31, zorgverzekering

"duidelijke website"

Meneer Lucken uit AMSTERDAM
2018-11-10, zorgverzekering

"goed vergelijk, snel geregeld, ook met afsluiten. Maar niet alle aanbieders"

Anoniem uit ALMERE
2018-11-23, woonverzekering

"Alles is duidelijk en overzichtelijk. Jullie besparen me een boel gepuzzel en de korting en gratis tandongevallen-verzekering zijn ook welkom ;)"

Meneer Beckeringh uit GRONINGEN
2018-12-30, zorgverzekering