30.000ste beoordeling hypotheekadviseur op Independer.nl
Deel met een vriend:

30.000ste beoordeling hypotheekadviseur op Independer.nl

Vandaag heeft Independer.nl de 30.000ste beoordeling van een hypotheekadviseur ontvangen. Per maand vullen nu zo’n 2.200 consumenten een beoordeling in. Dit doen zij door het geven van een cijfer voor de manier waarop zij zijn geadviseerd. Maar ook kunnen zij een schriftelijk oordeel over de adviseur achterlaten.

Naast deze subjectieve beoordeling kunnen consumenten hun hypotheekadvies checken. Door het invullen van een online vragenlijst (Kwaliteitscheck), gebaseerd op de vragenlijst van de AFM, weet de consument binnen 15 minuten of alle belangrijke onderdelen door de adviseur zijn besproken. Na afloop ontvangt de consument direct een gratis adviesrapport met aanbevelingen en tips, die eventueel met de adviseur kunnen worden besproken.

Het cijfer voor de beoordeling en de Kwaliteitscheck samen zorgen voor het rapportcijfer van het hypotheekkantoor. Dit rapportcijfer wordt gebruikt voor de consument die de beste hypotheekadviseur in zijn regio zoekt via de module Zoek Hypotheekadviseur op www.independer.nl.

In ‘Zoek hypotheekadviseur’ toont Independer.nl 16.612 adviseurs en 7.485 hypotheekkantoren. 4.542 kantoren hebben inmiddels een beoordeling of Kwaliteitscheck ontvangen van hun klanten. 2.597 hypotheekkantoren hebben zich inmiddels aangemeld op Independer.nl en hun profiel gevuld. Met 10.000 bezoekers per week op ‘Zoek Hypotheekadviseur’ profiteren de aangemelde kantoren van de opvallend grotere vindbaarheid op internet.

Independer.nl reikt op 31 oktober a.s. de Award Beste Hypotheekkantoor 2011 uit in 25 regio’s. Het kantoor met de hoogste score in de regio krijgt de award toegekend.

Lees meer over: hypotheek

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Zelf online je hypotheek regelen?

Bij Independer kies je zelf je hypotheek, met deskundige begeleiding van ons

online hypotheek regelen

"Zeer overzichtelijk en eenvoudig alleen jammer dat de max hypotheek lager uitvalt dan die van de externe hypotheek adviseur. hypotheek aanvragen is eitje"

Anoniem uit UITGEEST
2017-11-20, hypotheek

"Gebruiksvriendelijke site"

Dhr. E. Heijst uit ZWARTEWAAL
2017-11-19, hypotheek

"Duidelijk om af te sluiten, goed overzicht kenmerken. Jammer dat er niet direct gevraagd wordt naar een ORV, want ik wil de combi-korting en nu moet ik de ORV apart afsluiten. "

Anoniem uit NIJMEGEN
2017-11-15, hypotheek

"Over de samenwerking met Independer ben ik absoluut tevreden maar niet over de kredietverstrekker die Independer heeft gekozen t.w. bijBouwe. Nu opnieuw aangevraagd bij Argenta en ik hoop dat dit sneller en beter gaat. Groet, Paul van Rossum"

Dhr. M.J. Boeve uit WOUDENBERG
2017-11-07, hypotheek

"Eerst telefonisch contact gehad. Erg duidelijk, behulpzaam en vriendelijk geholpen. Later site gevuld. Op zich erg duidelijk alleen ik kon niet alles vullen wat ik wilde zoals de marktwaarde van de woning "

Anoniem uit BRIELLE
2017-10-31, hypotheek

"Geen"

Anoniem uit ZWARTEWAAL
2017-10-18, hypotheek

"Ok"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-10-17, hypotheek

"Duidelijk en compleet! Goede prijs als je weet waar je het over hebt."

Dhr. J. Wolters uit NOOTDORP
2017-10-17, hypotheek

"uitstekende service, alleen beetje lastig om op deze wijze aanvraag te doen als gepensioneerde. Alleen daarom geen 10."

Anoniem uit HOLLUM
2017-10-16, hypotheek

"Tot nu toe tevreden daar het online sluiten van de hypotheek heel eenvoudig en begrijpbaar is via deze website."

Dhr. R. Lavrelashvili uit BEEK LB
2017-10-14, hypotheek

"De website is best gebruiksvriendelijk. "

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-10-05, hypotheek

"In de berekeningstool worden de kosten van de makelaar vor de verkoop van de woning niet meegenomen! Ook een WAO uitkering kun je niet invullen"

Anoniem uit ALPHEN GLD
2017-10-04, hypotheek