De Hypotheekshop kiest voor transparant hypotheekmodel Independer.nl
Deel met een vriend:

De Hypotheekshop kiest voor transparant hypotheekmodel Independer.nl

De Hypotheekshop heeft per 1 april het transparante hypotheekmodel ‘Zoek Hypotheekadviseur’ van Independer.nl geïntegreerd in de websites van haar vestigingen. Bezoekers kunnen via de websites van De Hypotheekshop-vestigingen zien welk rapportcijfer de klanten aan de betreffende vestiging hebben gegeven. Ook kunnen ze gemakkelijker zelf een kantoor beoordelen en het hypotheekadvies toetsen aan de normen van de AFM. Bezoekers kunnen dit doen door de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in te vullen. Verder neemt De Hypotheekshop data van Independer.nl af die inzicht geven in de kwaliteit van het adviesproces bij alle vestigingen. De Hypotheekshop wil op deze manier de kwaliteit van het advies binnen de keten naar een hoger niveau brengen.

“Goede ervaringen van consumenten blijken steeds meer van doorslaggevend belang voor andere consumenten. Zoover en Iens zijn goede voorbeelden, maar in rap tempo neemt ook het belang van Independer.nl als vergelijkingssite voor hypotheekadvies toe. De Hypotheekshop ziet haar goede dienstverlening en tevreden klanten terug in de klantbeoordelingen. Daardoor melden zich spontaan steeds meer nieuwe klanten bij onze adviseurs”, aldus Ron Bavelaar, algemeen directeur De Hypotheekshop.

Independer.nl is zeer verheugd over deze samenwerking. “De Hypotheekshop is de eerste hypotheekadviesketen die de verschillende onderdelen van het kwaliteitsplatform hypotheekadvies adopteert. De keten levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de transparantie van het hypotheekadvies in Nederland”, aldus Ruud Martens, directeur Independer.nl.

De Hypotheekshop is een landelijke hypotheekadviesorganisatie met circa 180 kantoren. Gemiddeld krijgen de kantoren een waardering van 8,1 van hun klanten. Dit rapportcijfer is gebaseerd op reviews en de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur.Maandelijks wordt de module ‘Zoek adviseur’ op Independer.nl zo’n 23.000 keer bezocht. Per dag ontvangt Independer.nl vele tientallen reviews en ingevulde Kwaliteitschecks.

Lees meer over: hypotheek

Geschreven door: Esther Storm,

Reacties

Één reactie op “De Hypotheekshop kiest voor transparant hypotheekmodel Independer.nl”

  1. S. Regnerus schreef op 

    Een goede zaak. Potentiële klanten moeten kwaliteit kunnen kiezen op basis van ervaringen van anderen die al ergens hypotheek klant zijn.
    Als ik dit persbericht overigens had moeten schrijven had ik de gemiddelde score maar niet medegedeeld, want dan valt de onderkant zo sterk op…. Je kunt namelijk per kantoor de individuele scores inzien (en terecht). Wij als Huis & Hypotheek Sneek zijn in elk geval heel blij met hetgeen klanten over onze dienstverlening hebben bericht via independer. Het bevestigt namelijk de gevoelens die wij zelf ook hebben jegens het advies aan onze klanten. Wij zullen vanaf nu zelf ook actief gaan werken aan de verhoging van aantal beoordelingen. Tot op heden hebben wij een en ander in de kantlijn gevolg, met (voor anderen misschien) verrassende uitslagen. Klanten bedankt.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"goed geholpen"

Dhr. Rijksen uit ALMERE
2017-10-16, beste-in-1-pakket

"makkelijk en duidelijke uitleg van voor en nadelen."

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-23, reisverzekering

"Ok"

Anoniem uit 'T VELD
2017-10-16, autoverzekering

"Omdat ik een goeie goede verzekering zojuist net heb afgesloten gr"

Dhr. R.S. Van Grieken uit GRONINGEN
2017-10-14, autoverzekering

"DUIDELIJKE TAAL"

Anoniem uit ROTTERDAM
2017-09-18, autoverzekering

"BESTE"

Mevr. J.M. Niezorawska uit WIJCHEN
2017-09-17, zorgverzekering

"Helemaal tevreden."

Anoniem uit STEIN LB
2017-10-08, autoverzekering

"Snel gefixt!"

Dhr. G.M. Roks uit UTRECHT
2017-08-24, reisverzekering

"Snel, makkelijk en duidelijk!"

Mevr. M.D. Ipenburg uit HOOGERHEIDE
2017-09-28, autoverzekering

"Makkelijker als gewoonlijk en eerlijk"

Anoniem uit HELMOND
2017-10-03, autoverzekering

"Ik ben blij met orde in de jungle van aanbieders, de site werkt goed."

Anoniem uit UTRECHT
2017-08-24, reisverzekering

"-"

Anoniem uit PANNINGEN
2017-09-12,

"Eerdere ervaring met een schade t.a.v. doorlopende reisverzekering, snel en goed geregeld!"

Dhr. P.H. Rutjes uit DORDRECHT
2017-09-06,

"lekker snel"

Anoniem uit DORDRECHT
2017-10-03, zorgverzekering

"Mijn nu lopende verzekering heb ik ook via indipender afgesloten . Is me toen ook goed bevallen daarom nu ook via jullie op zoek gegaan naar wat ik zoek. Hoop weer op een goede samenwerking."

Anoniem uit ALMERE
2017-10-16, autoverzekering