Successen Independer.nl
Tip een vriend:

Successen Independer.nl

Independer.nl is de afgelopen jaren regelmatig in de prijzen gevallen. Benieuwd naar onze successen? Hieronder vind je een overzicht:

23 maart 2017: Independer wint publieks- en juryprijs bij de Shopping Awards 2017
Independer heeft in de categorie ‘Financiële Diensten’ zowel de publieks- als de juryprijs gewonnen van de Shopping Awards 2017!

10 maart 2017: Genomineerd voor Shopping Awards 2017
Independer is genomineerd voor de Shopping Award in de categorie ‘Financiële Diensten’. Op 23 maart wordt bekend of we deze prijs hebben gewonnen.

20 februari 2017: Independer voor de 7e keer Best Managed Company
Independer is voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Best Managed Company.

15 juni 2016: Independer beste website woonverzekeringen 2016
Independer is de beste site om online woonverzekeringen af te sluiten in 2016. Op de tweede plaats staat de website van de Rabobank. Centraal Beheer is als derde geëindigd.

1 december 2015: Independer voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot Best Managed Company
Ook in 2015 is Independer weer uitgeroepen tot Best Managed Company. Voor de zesde keer op rij mochten we deze prijs in ontvangst nemen.

17 december 2014: Independer al 5x een van de Best Managed Companies
Voor de vijfde keer op rij is Independer uitgeroepen tot een van de Best Managed Companies. Deloitte en ING hebben de winnaars beoordeeld op onder meer strategie, mate van innovatie, bedrijfsvoering en financiële resultaten. Dit jaar is het thema ‘innoverend ondernemen’.

28 oktober 2014: Independer een van de best scorende websites online vindbaarheid
Independer scoort op online vindbaarheid de eerste commerciële notering in de branche financiële dienstverlening. Op basis van organische zoekresultaten heeft het bureau iProspect de best scorende Nederlandse websites op vindbaarheid in kaart gebracht.

27 maart 2014: Independer wint Thuiswinkel Awards voor beste vergelijkingssite
Voor de Thuiswinkel Awards heeft Independer de prijs gewonnen voor beste vergelijkingssite. Dit is in de subcategorie Vergelijkingssites.

10 maart 2014: Genomineerd voor Thuiswinkel Awards
Op 10 maart 2014 is Independer genomineerd voor de Thuiswinkel Awards, voor de prijs ‘Beste webwinkel van Nederland’. De uitreiking van deze prijs vindt plaats op donderdag 27 maart.


28 november 2013: Beste vergelijkingssite zorgverzekering
Independer.nl blijkt de beste vergelijkingssite voor zorgverzekeringen. Dat blijkt uit de laatste Web Performance Scan van WUA! in november2013. VGZ eindigt als eerste, Independer als tweede en CZ als derde.

19 november 2013: Independer wint innovatieprijs voor diabetes-route overlijdensrisicoverzekeringen
Op 19 november 2013 heeft Independer de Generali AM Innovatieprijs gewonnen. Independer ontving de prijs voor de Overlijdensrisicoverzekering Maatwerkroute voor diabetici. Dit traject is volgens de jury de meest innovatieve ontwikkeling van een intermediair in de financiële sector.


13 november 2013: Beste vergelijkingssite autoverzekering
Independer.nl blijkt de beste vergelijkingssite voor autoverzekeringen. Dat blijkt uit de laatste Web Performance Scan van WUA! in oktober 2013. ANWB eindigt als eerste, Independer als tweede en Univé als derde.

3 oktober 2013: Independer in top 3 webcare-onderzoek snelste organisaties
Coosto deed een kwantitatief onderzoek naar webcare in Nederland onder de top 100-adverteerders in Nederland. Daarbij scoorde Independer derde op snelheid bij het reageren op Twitter. Bekijk het volledige onderzoek.


3 september 2013: Independer 54e in WUA! Top 100 beste websites 2013
De website van Independer is op de 54e plaats geëindigd in het onderzoek van WUA! naar de honderd beste websites van 2013. Independer scoorde een 6,9 gemiddeld. De winnaar van het onderzoek was Bol.com, gevolgd door Belvilla.nl en KLM.com.


21 mei 2013: Eén van de Best Managed Companies 2013
Independer.nl mag zich ook in 2013 weer één van de Best Managed Companies van het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Alle deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd, dit jaar met het thema ‘Is your comfort zone future-proof? ‘.


14 mei 2013: Beste site autoverzekering
Independer.nl herovert de eerste positie op het gebied van autoverzekeringen. Dat blijkt uit de Web Performance Scan van WUA! Bij de vorige meting eindigde Independer.nl nog op de tweede plaats, maar nu is Independer.nl weer terug op de eerste plek.


29 maart 2013: Independer.nl wint Thuiswinkel Award
Independer.nl won de vakprijs ‘Strawberry Product Experience‘ bij de Thuiswinkel Awards 2013. Om deze award te winnen, is het van belang dat de consument jouw producten optimaal ervaart en beleeft. Bij Independer.nl doen we hiervoor erg ons best. We zijn daarom enorm trots en blij dat we hiervoor zijn beloond met een award.

27 maart 2013: Independer.nl in top 3 snelste social customer service
Independer.nl eindigde in de top 3 bij het onderzoek ‘Snelste social customer service’. Met een reactietijd van gemiddeld 81 minuten staat Independer.nl op nummer drie, na Vodafone en ING.

3 december 2012: Independer.nl best vindbare website van 2012
Independer.nl werd de best vindbare website van Nederland in 2012. Met een eindcijfer van 9,8 staat Independer.nl op nummer 1 in het onderzoek van prospect.


27 september 2012: Independer.nl in top 25 beste websites 2010
In de Top 100 Beste Websites van 2012 van WUA! staat Independer.nl op de 22e plaats met een web performance score van 7,0. De top 100 is gebaseerd op 13.381 websitebeoordelingen van 2.090 respondenten. Zij beoordeelden de websites op de thema’s als ‘vormgeving’, ‘eerste indruk’, ‘web imago’ en ‘kwaliteit’.

17 september 2012: genomineerd voor website van het jaar
Independer.nl is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie ‘Financieel’. Deze verkiezing is een publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en de inhoud van websites.

12 juni 2012: Eén van de Best Managed Companies 2012
Independer.nl mag zich ook in 2012 tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Alle deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd.


29 februari 2012: Beste website autoverzekeringen voor tablet
Ook als consumenten zich via een tablet oriënteren voor een autoverzekering mag Independer.nl zich de beste website noemen. Independer.nl kwam uit het WUA-onderzoek als beste website naar voren.


10 februari 2012: Beste vergelijkingssite in onderzoek NMa
De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft de kwaliteit van vergelijkingssites voor doorlopende reisverzekeringen en spaarrekeningen onderzocht. Daaruit blijkt dat de vergelijking van reisverzekeringen van Independer.nl op alle criteria een ‘zeer goed’ scoort.


8 november 2011: Vijfde maal beste website autoverzekeringen
Independer.nl mag zich voor de vijfde maal de beste website noemen als het gaat om je autoverzekering afsluiten. Independer.nl kwam uit het WUA-onderzoek weer naar voren als favoriete website om je autoverzekering af te sluiten.


21 juni 2011: Beste website inboedelverzekeringen
Independer.nl mag zich de beste website noemen als het gaat om je inboedelverzekering afsluiten. Independer.nl kwam uit het WUA-onderzoek als beste website voor inboedelverzekeringen naar voren. Independer.nl steeg van de achtste plaats naar de eerste plaats, na een vernieuwde vergelijking voor woon-, opstal en inboedelverzekeringen.


17 juni 2011: Opnieuw beste website zorgverzekeringen
Independer.nl komt opnieuw als beste website uit de bus bij het WUA onderzoek als het gaat om het online oriënteren op een zorgverzekering. Bij de meting daarvoor in december 2010 kwam Independer.nl voor zorgverzekeringen ook als beste website naar voren.


19 mei 2011: Opnieuw de beste website autoverzekering
Independer.nl mag zich opnieuw tot de beste website rekenen als het gaat om je autoverzekering afsluiten. Voor de vierde keer kwam Independer.nl uit het WUA-onderzoek als beste website voor autoverzekeringen uit de bus. Dit keer zelfs met een nog betere score.

13 mei 2011: Dutch Interactive Award
De Dutch Interactive Awards werden in 2011 voor de tweede keer uitgereikt voor de beste initiatieven van de Nederlandse Interactive Branche. Independer.nl heeft gewonnen in de categorie beste online service.


6 mei 2011: Eén van de Best Managed Companies 2011
Independer.nl mag zich ook in 2011 tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Alle deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft.


5 mei 2011: Twee nominaties voor de Gouden Schilden
Dit jaar is Independer.nl genomineerd voor de Gouden Schilden in twee categorieën: Beste klant communicatie award (de gehele Gemakkelijk campagne, waaronder de TV-campagne en online ) en E-business Award (voor onze Gemakkelijk website: voor auto-, zorg- en woonverzekeringen).

26 april 2011: Nominatie Usability Award
Independer.nl is genomineerd voor de Usability Award: de jaarlijks terugkerende prijs voor de meest gebruiksvriendelijke website van Nederland. Independer.nl is genomineerd in de categorie ‘Communities’ naar aanleiding van onze nieuwe website die we vorig jaar introduceerden. We veranderden toen onze website volledig om (ook) een nieuwe doelgroep aan te spreken en dat werd een groot succes.

17 februari 2011: Thuiswinkel Awards
De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseer elk jaar de Nationale Thuiswinkel Awards. Er zijn drie vakprijzen te winnen: Beste Starter, Beste Webwinkel van Nederland en Beste Mobiele Webwinkel van Nederland. Hier kon je op Independer.nl stemmen in de categorie Beste Webwinkel. Helaas werd er niet voldoende gestemd voor een nominatie.


7 december 2010: Beste website voor zorgverzekeringen
Voor consumenten die zich oriënteren op een zorgverzekering blijkt Independer.nl de beste site te zijn, blijkt uit onderzoek van WUA! Dit bureau onderzoekt op welke site mensen uiteindelijk terecht komen als ze een zorgverzekering willen afsluiten. Een jaar eerder eindigden we in dit onderzoek nog op de derde plaats. Consumenten waarderen blijkbaar de verbeteringen die we in het najaar van 2010 op de site voor zorgverekeringen hebbben doorgevoerd.


24 november: Aanmoedigingsprijs voor “Vergelijk kwaliteit hypotheekadvies”
Independer.nl kreeg de aanmoedigingsprijs voor de vergelijking van hypotheekadviseurs. De Generali VB Innovatieprijs 2010 is een onafhankelijke prijs die bestaat uit een aanmoedigingsprijs voor de beste innovatie die nog niet heeft geleid tot een aantoonbaar financieel resultaat en een innovatieprijs voor de beste innovatie binnen de intermediaire branche, waarvan het financieel resultaat al is aangetoond.


8 november 2010: Beste site autoverzekering
Independer.nl herovert de eerste positie op het gebied van autoverzekeringen. Dat blijkt uit de vierde Web Performance Scan van WUA! Bij de vorige meting eindigde Independer.nl nog op de tweede plaats, maar na het compleet vernieuwen van de vergelijking autoverzekeringen is Independer.nl weer terug op de eerste plaats.


11 oktober 2010: Nominatie Website van het Jaar 2010
Independer.nl is genomineerd voor de ‘Website van het jaar’ in de categorie ‘Vergelijking’. De Website van het Jaar verkiezing op websitevanhetjaar.nl is de grootste internationale People’s Choice award en wordt jaarlijks georganiseerd door online marktonderzoeksbureau MetrixLab en Emerce.


25 september 2010: Independer.nl in top 25 beste websites 2010
In de Top 100 Beste Websites van 2010 van WUA! staat Independer.nl op de 23e plaats met een web performance score van 7,37. De top 100 is gebaseerd op de gecombineerde resultaten van 85 onafhankelijke onderzoeken naar het online oriëntatieproces van consumenten naar producten en diensten. Hierbij kwamen meer dan 19.000 websitebeoordelingen van ruim 3.000 respondenten aan de orde.

10 juni 2010: Independer.nl wint tweede Gouden Schild
Independer.nl heeft ook in 2010 een Nederlandse verzekeringsaward gewonnen! Deze awards, de Gouden Schilden, worden uitgereikt aan bedrijven en personen die uitmuntend presteren binnen hun vakgebied. Dit jaar waren we genomineerd met onze nieuwe hypotheekmodule ‘Zoek hypotheekadviseur‘ in de categorie e-business. Ook genomineerd waren onder andere Inshared, Allianz en FBTO.


6 juni 2010: Een van de ‘best managed companies’
Independer.nl is een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro. De focus ligt op excelleren door goed management. Verder is er speciale aandacht voor omzetgroei, strategie- en beleidsvorming, organisatie en processen, besturing en beheersing, informatietechnologie en mensen en cultuur.


11 december 2009: Beste vergelijkingssite rond Persoonlijke Leningen
Independer.nl is de beste site om leningen te vergelijken, blijkt uit onderzoek van WUA!. Als het gaat om het vinden van een lening scoren vier banken en kredietverstrekkers beter, maar op geen van deze sites kunnen leningen worden vergeleken.


1 december 2009: Beste Corporate Weblog
Independer.nl heeft met haar weblog de Dutch Bloggie gewonnen in de categorie beste corporate weblog. De Dutch Bloggies zijn de jaarlijkse verkiezingen voor de beste weblogs van Nederlandstalig grondgebied en worden georganiseerd door de Stichting Dutch Bloggies.


19 november 2009: Independer.nl opnieuw beste website voor autoverzekeringen
Independer.nl is opnieuw de beste website voor het afsluiten van een autoverzekering. Dat blijkt uit de tweede Web Performance Scan van het Amsterdamse onderzoeksbureau WUA!


29 oktober 2009: Nominatie FD Gouden Gazellen Award 2009
Deze award is een initiatief van Het Financieele Dagblad en wordt uitgereikt uit aan de snelst groeiende bedrijven. Het FD nomineert bedrijven die in de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hadden. Independer.nl is daarmee een van de meer dan 600 ondernemers die zich dit jaar FD Gazellen mogen noemen.


21 oktober 2009: Nominatie Website van het Jaar 2009
Independer.nl is genomineerd voor de ‘Website van het jaar’ in de categorie Financiën.


11 juni 2009: Independer.nl wint Gouden Schild
Independer.nl heeft op 11 juni het Gouden Schild gewonnen in de categorie E-business. De jury gaf Independer.nl een 8,6 voor haar prestaties en riep Independer.nl unaniem tot winnaar uit. De Gouden Schilden worden uitgereikt aan bedrijven die uitmuntend presteren binnen de verzekeringswereld.


14 mei 2009: Independer.nl beste website voor autoverzekeringen
Independer.nl is voor internetgebruikers gemakkelijk te vinden, en de vormgeving van de website sluit het beste aan bij wat de doelgroep zoekt en prettig vindt. Dit blijkt uit de Web Performance Scan Autoverzekeringen die het Amsterdamse onderzoeksbureau WUA! onlangs heeft uitgevoerd. 274 websites waar autoverzekeringen worden aangeboden werden onderzocht.


2007: Nominatie Thuiswinkelawards
Independer.nl werd genomineerd voor een Thuiswinkelaward in de categorie ´Financiële diensten & verzekeringen´.

2005: Top 3 meest innovatieve organisaties
Independer.nl eindigde in een onderzoek van de Erasmus Universiteit onder 9.000 organisaties in de top 3 van meest innovatieve organisaties. In 2007 werd Independer.nl opnieuw genomineerd voor deze prijs.

2004: Independer.nl erkenning als norm voor ´best advice´
In een hypotheekadviesonderzoek in opdracht van het Ministerie van Financien kreeg Independer.nl de erkenning als norm voor ´best advice´.