7 dingen die Independer anders maken dan andere werkgevers
Deel met een vriend:

7 dingen die Independer anders maken dan andere werkgevers

Je dromen mee je werkdag in nemen? Dat moedigen we bij Independer vooral aan! Onze ultieme droom is de financiële markt transparanter en gemakkelijker te maken en onze klanten telkens weer verrassen met super service. Dit maakt ons anders dan anderen, ook als werkgever. Wij denken dat mensen het beste uit zichzelf halen als hun werk aansluit op hun kwaliteiten en zij de ruimte krijgen om dit zelf in te vullen. Onze unieke cultuur maken we met elkaar. Dat voel je direct als je door ons bijzondere schoolpand in Hilversum loopt. Nieuwsgierig? Dit zijn de 7 dingen die Independer zo anders maken als werkgever! Enthousiast? We zoeken nog versterking: bekijk onze vacatures!

werken-bij-dromen

1. Toonaangevend in de online wereld

De cultuur van Independer is uniek: daar zal je hieronder van alles over lezen. Maar wist je ook dat Independer voorop loopt op het gebied van e-commerce, online vindbaarheid en een belangrijke en toonaangevende online speler is? Een werkgever waar je trots op kunt zijn! Independer werd al meerdere keren bekroond tot een van de Best Managed Companies.

2. Succes maken we samen

Wat we doen, doen we samen. Iedereen heeft een belangrijke bijdrage en levert input voor onze nieuwe ideeën om elke dag weer een stukje beter te worden. En als op de laatste dagen van het jaar de telefoon roodgloeiend staat, zitten we met zijn allen (bijna non-stop) klaar om de vele klanten te helpen met hun zorgverzekeringen. Succes is mooi, maar de mooiste beloning vinden we de tienduizenden lovende reacties van onze klanten: supergaaf! Daar doen we het voor!1560772_800753819992032_7276126740716899955_n

3. Zomerse vergaderingen en lunches op ons schoolplein

Vergaderen? Waarom niet buiten? Independer is gehuisvest in een oud-schoolpand in Dudok stijl in Hilversum, met als grote voordeel: een zonnig groot schoolplein. Veel goede ideeën zijn dan ook ontstaan tijdens lunches op het zomerse terras. Oja, en borrels werken hier natuurlijk ook erg goed!

borrel-1 borrel-2

4. Wij zijn… Robin Hood?

Independer is ooit begonnen onder de naam Robin Hood N.V. (inmiddels Independer.nl NV). Maar nog steeds zie je de Robin Hood  achtergrond veel bij ons terug. Bijvoorbeeld in een heus Robin Hood Jubileumfeest, ons klantsysteem met de naam Scarlet, maar ook vergaderruimtes als King Richard, Lady Marian, Little John en Brother Tuck sieren ons bedrijf:
robin-hood king-richard sherwood forest  little-john

5. Cultuur

Wat maakt onze cultuur dan zo bijzonder? Hier stellen alle (ruim 200) Independers zich voor en vertellen zelf wat Independer zo anders maakt. Een greep uit de reacties van Independers:

een plaats waar je jezelf kunt zijn”

“saamhorigheid, bijna een familiegevoel”

“extreme betrokkenheid”

“dat we bij alle belangrijke beslissingen bedenken of iets goed is voor de klant en of het ons helpt om onze idealen te realiseren” 

“we blijven maar groeien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit”

“een unieke ‘gekleurde’ muis in de financiële sector”

“Independers hebben hart voor elkaar en voor de zaak. Dit werkt aanstekelijk en zorgt dat je iedere dag met een glimlach aan de slag gaat. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet verlaat je met dezelfde glimlach het pand in Hilversum. De kracht van Independer zijn de mensen!”

6. Werkdagen vol lol? Het kan!

We werken hard en vol passie bij Independer: iedereen is gedreven om de klant zo goed mogelijk, objectief en op een gemakkelijke manier te helpen. Maar plezier in het werk zie je bij elke collega terug. Meer weten hoe onze werkdagen eruit zien? En hoe het kan dat we zoveel plezier in ons werk hebben? Lees over de werkdag van business analiste Willemijn, webdeveloper Albert, acceptant Patricia of manager woonverzekeringen Suzan.

7. Lunch: feestmoment

Oja, en vergeet de fantastische lunches niet. Normaal al een feest, maar in de zomer of 1 x per maand tijdens de afdelingslunch extra fijn.

[carrousel setontop=”false” images=”afdelingslunch-1.jpg,afdelingslunch-10.jpg,afdelingslunch-11.jpg,afdelingslunch-12.jpg,afdelingslunch-13.jpg,afdelingslunch-14.jpg,afdelingslunch-15.jpg,afdelingslunch-16.jpg,afdelingslunch-17.jpg,afdelingslunch-18.jpg,afdelingslunch-19.jpg,afdelingslunch-2.jpg,afdelingslunch-20.jpg,afdelingslunch-3.jpg,afdelingslunch-4.jpg,afdelingslunch-5.jpg,afdelingslunch-6.jpg,afdelingslunch-7.jpg,afdelingslunch-8.jpg,afdelingslunch-9.jpg” sliderid=”carid0″]

Independer zoekt nieuwe Independers!

Enthousiast geworden? We zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures of lees meer over Werken bij Independer, we maken graag kennis met je!

Reacties

Één reactie op “7 dingen die Independer anders maken dan andere werkgevers”

  1. hans de kritikaster schreef op 

    Ik droom van een toekomstige capabele Independer-panelleider…….

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Werken bij Independer

We zijn gedreven en professioneel maar er is ook ruimte voor plezier. In je werk en met je collega’s.

bekijk alle vacatures

"duidelijk en overzichtelijk"

Anoniem uit OUWSTERHAULE
2017-09-15, woonverzekering

"Prima service"

Anoniem uit VEENENDAAL
2017-11-04, autoverzekering

"Overzichtelijk!"

Mevr. M. Goos uit AMSTERDAM
2017-09-26, reisverzekering

"Best makkelijk"

Anoniem uit AMERSFOORT
2017-09-01, autoverzekering

"Nu blijkt dat het weken duurt als je geaccepteerd als verzekerde wordt"

Mevr. Y. Kuis uit GRONINGEN
2017-08-28, reisverzekering

"duidelijke website, zo geregeld"

Dhr. J.G.A. van Leeuwen uit GOUDA
2017-10-30, woonverzekering

"een snel en duidelijk overzicht met handige tips "

Anoniem uit ETTEN-LEUR
2017-11-20, zorgverzekering

"Ik sluit altijd mijn autoverzekering af bij Independer altijd duidelijk met de prijs en uitleg polis."

Anoniem uit ALKMAAR
2017-09-14, autoverzekering

"Snelle makkelijke service"

Anoniem uit BUSSUM
2017-10-21, autoverzekering

"danku wel"

Mevr. Urgenli uit 'S-GRAVENHAGE
10 uur geleden, beste-in-1-pakket

"goede service:)"

Mevr. M.M.H.M. Lutterman uit GELDROP
2017-10-07, reisverzekering

"Zij geven echt de laagste prijs waar, op andere site is het een paar tientjes goedkoper."

Mevr. S.K. Admiraal uit ALKMAAR
2017-10-28, autoverzekering

"Goed advies en een duidelijk vergelijk"

Anoniem uit BOXTEL
2017-10-25, reisverzekering

"Overzichtelijk en goed uitgelegd. "

Anoniem uit LEEUWARDEN
2017-09-10,

"Eenvoud van Independer is gewoon top."

Anoniem uit ZWOLLE
2017-11-20, zorgverzekering