Annika en Peter: een echt Independer.nl klantverhaal
Deel met een vriend:

Annika en Peter: een echt Independer.nl klantverhaal

Dit verhaal is in 2010 ‘geboren’ uit het idee om nieuwe medewerkers van Independer.nl een smeuïge introductie te geven met een mooi verhaal. Van het een kwam het ander, en samen met onze ‘storytelling’ vriendinnen bedachten we om er een heuse beeldroman van te maken. Voor, maar vooral door Independers.

Dat is gelukt! Lach en huil mee met onze eigen Annika en Peter, en geniet van de talenten van iedereen die hier aan mee heeft gewerkt. Op naar nog meer Independer.nl fans!

Reacties

4 Antwoorden op “Annika en Peter: een echt Independer.nl klantverhaal”

 1. wim schreef op 

  Beste Lezer,

  Ik ben op zoek naar een goede rechtsbijstandverzekering, waarbij de mogelijkheid is om zelf een advocaat te zoeken die het best geschikt is voor de inzet.
  Ben nu bij CB bezig met een arbeidszaak en ik moet er steeds aan trekken en er komt niets vanzelf. Om moe van te worden.
  Op julie site vind ik niets over rechtsbijstand.. Graag reactie
  wim

  1. Beste Wim,

   Vervelend dat dit zo langzaam verloopt. Een rechtsbijstandverzekeraar probeert een zaak altijd eerst te laten behandelen door mensen die in dienst zijn de rechtsbijstandverzekeraar. Soms moet een zaak worden uitbesteed aan een advocaat. Dan heb je altijd vrije advocaatkeuze (dit is in een Europese richtlijn vastgelegd). Wel is het zo dat aan de kosten van zo’n advocaat meestal een maximaal bedrag zit (externe kosten heet dat). Let daar dus goed op bij het zoeken naar zo’n verzekering. De discussie die er nog loopt is of je niet altijd vrije advocaatkeuze zou moeten hebben op grond van die Europese richtlijn. Hierover is nog geen definitieve uitspraak. Let er ook op dat als je een nieuwe verzekering afsluit, er vaak beperkingen zijn in de dekking. Zaken die al voor de ingangsdatum zijn ontstaan, zijn dan meestal niet gedekt.

 2. Peter Jansen schreef op 

  Mijn vraag is ik Heb alles bij OHRA ondergebracht al mijn verzekeringen : daar mijn rechtsbijstand uitbesteed word aan das ik meld een zaak over dat ik door een Zeer slechte CV ketel moest bij betalen als in een Nieuw wou deze was 13 Jaar Hij moest min 10 jaar mee DAS leest mijn PDF nl. de verkeerde eerst was het €500,- maar op de pdf 1 laar later stond €250,- http://www.das.nl zij Betaal maar . en dat was het geen telefoon geen bief niks ik heb uitgetest of das rechtsbijstand me nog wel aan nam NEEN ik was preipait bij ORHA en met mijn POLIS a €17,95- moest ik het maar er mee doen dus ik betaal € 17,95 in de maand waar ik geen gebruik optimaal van kan maken Omdat ik al eens eerder een zaak gehad heb voor 4 of 5 jaar terug graag Uw Mening ? groetjes Peter

 3. Beste Peter,

  Wat een vervelende situatie. Wij raden u aan om contact op te nemen met het Kifid, dit is de klachtencommissie voor financiele producten. Zij kunnen u verder helpen in deze.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Overzichtelijk en helder"

Anoniem uit VREELAND
2017-11-14, autoverzekering

"Het afsluiten heeft me 195 euro gekost, dat vind ik een veel te hoog bedrag én het wordt ook niet vantevoren aangegeven dat je dat moet betalen."

Mevr. Wessels uit HILVERSUM
2017-09-11,

"Zelfs vanuit huidig adres in Frankrijk snel en eenvoudig geregeld. Prima site."

Dhr. J.M.P.H. van der Zijden uit HAZERSWOUDE-DORP
2017-10-23, woonverzekering

"Makkelijk en snel tot een verzekering gekomen."

Anoniem uit WILNIS
2017-09-06,

"Goed geregeld, snel en eenvoudig!!"

Mevr. Kammerlander uit LANDGRAAF
2017-10-11, rechtsbijstandverzekering

"makkelijk snel en ideaal maar vragen er zitten vragen tussen die in mijn geval raar zijn. mijn geval: mn huidige verzekeraar verlaagd de premie niet ook al zit ik al 3 jaar bij hun en ik was nog wel beginnent bestuurder dus ik zoek een andere verzeke"

Dhr. F.C. Zondag uit SNELREWAARD
2017-09-05, autoverzekering

"ging prima het afsluiten ,en duidelijk."

loodgieterhartog uit HARMELEN
2017-09-19, bestelautoverzekering

"Ik heb mijn totale verzekeringpakket nog eens doorgenomen, besparing 25euro p/m. Mooi vind ik dat verzekeringen die niet bij independer afgesloten kunnen worden toch in de lijst van beste verzekering opgenomen zijn, kun je zelf de keuze maken."

Theo uit OIRSBEEK
2017-09-10,

"Makkelijk, snel vergelijken en nog korting ook"

Anoniem uit GOUDA
2017-10-23, autoverzekering

"Prima en snel een autoverzekering afsluiten. "

Dhr. J.P. Ruitenberg uit EMMER-COMPASCUUM
2017-11-02, autoverzekering

"Snelle en correcte afhandeling!"

Anoniem uit AKKRUM
2017-11-13, overlijdensrisicoverzekering

"Snel, gemakkelijk en goedkoop."

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-11-19, zorgverzekering

"Het was maklijk en simpel"

Dhr. A. Ayubi uit VLAARDINGEN
2017-09-05, autoverzekering

"Snel en gemakkelijk"

Dhr. P. Huber uit HAARLEM
2017-09-28, autoverzekering

"Snem werke"

Mevr. P.S. Szatkowska uit SCHIEDAM
2017-11-01, autoverzekering