De werkdag van onze expert levensverzekeringen Sandra
Tip een vriend:

De werkdag van onze expert levensverzekeringen Sandra

Na ruim 10 jaar medisch acceptant te zijn geweest bij de levensverzekeraar Legal & General werd het tijd voor iets anders. Ik vond mijn uitdaging bij Independer: de tijd van pantalons was voorbij en het spijkerbroekentijdperk was aangebroken.

Ik ben terecht gekomen op de afdeling autoverzekeringen, waar het heel gezellig was. Na een jaar ben ik overgestapt naar de afdeling levensverzekeringen en bancaire producten als backofficemedewerker. Hoe raar het ook klinkt: ik vind het een heel interessant en spannend product. Dat zou je misschien niet denken omdat een overlijdensrisicoverzekering vaak wordt gezien als een moeilijk product. Het leuke aan levensverzekeringen vind ik dat je mensen écht helpt en bij dit product liggen mijn roots. Ik zit hier nu ruim 4 jaar met zoveel plezier dat ik nog lang niet weg wil.

sandra

Het grootste verschil tussen Independer en andere bedrijven is de totaal andere  sfeer. Er heerst een hele open en vrije sfeer en je kunt lekker op je slippers naar je werk komen. Bij Legal & General was het ook leuk, maar het was allemaal wat stugger. Ook het samenwerken met elkaar en de flexibiliteit is hier heel anders. Flexibiliteit is voor mij heel belangrijk. Thuis heb ik een kleine jongen van 2 jaar en ik vind het fijn om veel bij hem te zijn. Op de afdeling levensverzekeringen zijn mijn werktijden perfect te combineren met thuis. Ik werk maandag, dinsdag en woensdag en de andere dagen ben ik lekker met de kleine.

Mijn werkdag: klanten helpen

Mijn werkdag begint met het rustig opstarten met een kopje koffie. Vervolgens kijk ik in het systeem wat mijn taken voor de dag zijn. Op maandag doe ik bijvoorbeeld de post, mijn eigen acties en de mail. Op dinsdag help ik klanten via de mail, of help ik ze met vragen aan de telefoon. Meestal krijgen wij vragen over wat een overlijdensrisicoverzekering precies inhoudt en wat klanten daar allemaal voor moeten doen. Het grote verschil met de afdeling autoverzekeringen is dat wij geen advies mogen geven over de verzekeringen, terwijl dat voor een autoverzekering juist de bedoeling is. Als wij bij voor een levensverzekering een goed advies willen geven, moeten wij echt bij mensen de administratie in duiken en dat doet Independer niet. Hiervoor verwijzen wij de klanten door naar een financieel adviseur. Ook helpen wij de klanten door samen offertes op te stellen, of vragen te beantwoorden over lenen of hypotheken. Kortom: alles van het invoeren van de aanvraag tot het versturen van de polis hebben wij in handen.

Mijn afdeling: lasergamen, voetballen met een Turkse pizza

Met alle 7 mensen van de afdeling, waaronder 5 vrouwen en 2 mannen, doen wij ook buiten werktijd om geregeld leuke dingen. Laatst zijn wij als afdeling gaan lasergamen en voetballen in gekke pakken. Ook zijn wij niet vies van lekker eten samen: gezellige etentjes, of gewoon een Turkse pizza met zijn allen als lunch is bij ons heel normaal. Ook geven collega’s vaak trainingen aan elkaar via de Independer Academy. Dat kan werkgerelateerd zijn of totaal niet. Gister heb ik toevallig een training haarvlechten van een collega gehad. Superleuk! Je ziet mensen met wie je normaal niet samenwerkt en zo leer je elkaar en elkaars interesses beter kennen.

Geen dag is hetzelfde bij Independer en dat maakt mijn werk en dat van mijn collega’s zo leuk!


Wil jij hier ook komen werken? We hebben een vacature open staan!

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Werken bij Independer

We zijn gedreven en professioneel maar er is ook ruimte voor plezier. In je werk en met je collega’s.

bekijk alle vacatures

"Duidelijke en eenvoudige keuzehulp. Alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken, overzichtelijk bij elkaar. Aanrader!"

Mevrouw de Vries uit ESCHAREN
2018-11-13, zorgverzekering

"Goed uitgezocht! "

Meneer Barink uit BEEKBERGEN
2018-11-24, zorgverzekering

"Super site om uit te zoeken welke verzekering het beste bij je past. Na goed lezen en goede beslissing gemaakt."

Mevrouw Lekatompessij uit ASSEN
2018-12-07, zorgverzekering

"zeer snel "

Meneer Hilhorst uit BUSSUM
2018-11-19, autoverzekering

"Alles is duidelijk en overzichtelijk"

Meneer Bosch uit MEPPEL
2018-11-14, zorgverzekering

"Alles makkelijk geregeld"

Anoniem uit NEDERWEERT
2018-11-15, energie

"Heldere en snelle vergelijkingen"

Anoniem uit HALSTEREN
2018-11-14, energie

"vlot, overzichtelijk, geen gedoe, extra verzekeringen gratis"

Meneer Trimbos uit ROOSENDAAL
2018-12-03, zorgverzekering

"Had eerder een autoverzekering en goede service "

Mevrouw Luidens uit GARRELSWEER
2018-11-02, woonverzekering

"Omdat ik sterren moest invullen doe ik normaal niet aan "

Meneer Van Iersel uit TILBURG
2018-12-07, autoverzekering

"Super, goed overzicht en duidelijk advies!"

Dhr. de Leijer uit BEEK EN DONK
2018-11-14, energie

"Independer provides explanation about every choice that I needed to make. Also, I was able to compare first and then choose the best option for me. "

Anoniem uit VIANEN UT
2018-12-14, zorgverzekering

"Tevreden over de advisering."

Anoniem uit ERMELO
2018-11-03, overlijdensrisicoverzekering

"gaat makkelijk en duidelijk."

Anoniem uit DIEPENHEIM
2018-12-06, energie

"prima"

Anoniem uit ROTTERDAM
2018-12-13, zorgverzekering