De werkdag van onze expert levensverzekeringen Sandra
Tip een vriend:

De werkdag van onze expert levensverzekeringen Sandra

Na ruim 10 jaar medisch acceptant te zijn geweest bij de levensverzekeraar Legal & General werd het tijd voor iets anders. Ik vond mijn uitdaging bij Independer: de tijd van pantalons was voorbij en het spijkerbroekentijdperk was aangebroken.

Ik ben terecht gekomen op de afdeling autoverzekeringen, waar het heel gezellig was. Na een jaar ben ik overgestapt naar de afdeling levensverzekeringen en bancaire producten als backofficemedewerker. Hoe raar het ook klinkt: ik vind het een heel interessant en spannend product. Dat zou je misschien niet denken omdat een overlijdensrisicoverzekering vaak wordt gezien als een moeilijk product. Het leuke aan levensverzekeringen vind ik dat je mensen écht helpt en bij dit product liggen mijn roots. Ik zit hier nu ruim 4 jaar met zoveel plezier dat ik nog lang niet weg wil.

sandra

Het grootste verschil tussen Independer en andere bedrijven is de totaal andere  sfeer. Er heerst een hele open en vrije sfeer en je kunt lekker op je slippers naar je werk komen. Bij Legal & General was het ook leuk, maar het was allemaal wat stugger. Ook het samenwerken met elkaar en de flexibiliteit is hier heel anders. Flexibiliteit is voor mij heel belangrijk. Thuis heb ik een kleine jongen van 2 jaar en ik vind het fijn om veel bij hem te zijn. Op de afdeling levensverzekeringen zijn mijn werktijden perfect te combineren met thuis. Ik werk maandag, dinsdag en woensdag en de andere dagen ben ik lekker met de kleine.

Mijn werkdag: klanten helpen

Mijn werkdag begint met het rustig opstarten met een kopje koffie. Vervolgens kijk ik in het systeem wat mijn taken voor de dag zijn. Op maandag doe ik bijvoorbeeld de post, mijn eigen acties en de mail. Op dinsdag help ik klanten via de mail, of help ik ze met vragen aan de telefoon. Meestal krijgen wij vragen over wat een overlijdensrisicoverzekering precies inhoudt en wat klanten daar allemaal voor moeten doen. Het grote verschil met de afdeling autoverzekeringen is dat wij geen advies mogen geven over de verzekeringen, terwijl dat voor een autoverzekering juist de bedoeling is. Als wij bij voor een levensverzekering een goed advies willen geven, moeten wij echt bij mensen de administratie in duiken en dat doet Independer niet. Hiervoor verwijzen wij de klanten door naar een financieel adviseur. Ook helpen wij de klanten door samen offertes op te stellen, of vragen te beantwoorden over lenen of hypotheken. Kortom: alles van het invoeren van de aanvraag tot het versturen van de polis hebben wij in handen.

Mijn afdeling: lasergamen, voetballen met een Turkse pizza

Met alle 7 mensen van de afdeling, waaronder 5 vrouwen en 2 mannen, doen wij ook buiten werktijd om geregeld leuke dingen. Laatst zijn wij als afdeling gaan lasergamen en voetballen in gekke pakken. Ook zijn wij niet vies van lekker eten samen: gezellige etentjes, of gewoon een Turkse pizza met zijn allen als lunch is bij ons heel normaal. Ook geven collega’s vaak trainingen aan elkaar via de Independer Academy. Dat kan werkgerelateerd zijn of totaal niet. Gister heb ik toevallig een training haarvlechten van een collega gehad. Superleuk! Je ziet mensen met wie je normaal niet samenwerkt en zo leer je elkaar en elkaars interesses beter kennen.

Geen dag is hetzelfde bij Independer en dat maakt mijn werk en dat van mijn collega’s zo leuk!


Wil jij hier ook komen werken? We hebben een vacature open staan!

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Werken bij Independer

We zijn gedreven en professioneel maar er is ook ruimte voor plezier. In je werk en met je collega’s.

bekijk alle vacatures

"Omdat het zo geregeld is via internet Alles is heel goed te doen"

Meneer Verwoert uit ZEELAND
2019-01-31, autoverzekering

"Alles ging duidelijk en snel."

Anoniem uit ECHT
2018-12-28, zorgverzekering

"overzichtelijk en goede hulp om tot juiste keuze te komen"

Anoniem uit UTRECHT
2018-12-19, zorgverzekering

"Makkelijk, snel, overzichtelijk"

Anoniem uit SUMAR
2018-12-30, zorgverzekering

"Eenvoudig en snel te regelen"

Meneer Vos uit UITHOORN
2019-02-20, autoverzekering

"Snel en goed "

Meneer Szrama uit AMSTERDAM ZUIDOOST
2019-02-01, autoverzekering

"Snel en goed informatieve emails. Niet doodgegooid met mails"

Anoniem uit ONNEN
2018-12-31, zorgverzekering

"Uitmuntende website ! Alleen al daarom wil je Independer kiezen:)"

Meneer De Weert uit UTRECHT
2018-12-22, zorgverzekering

"goede voorlichting en snel geregeld"

Anoniem uit ASSEN
2018-11-27, autoverzekering

"Easy site. "

Meneer WUTTKE uit EINDHOVEN
2019-02-21, zorgverzekering

"Heb meerdere verzekeringen via Independer. Zo heb ik altijd de beste en voordeligste verzekering. Afsluiten gaat heel gemakkelijk en de service is top"

Dhr. Van Eijk uit ZOETERMEER
2019-02-11, reisverzekering

" Duidelijke overzichtelijke info."

Anoniem uit ZUIDWOLDE DR
2018-12-22, energie

"Gebruiksvriendelijk overzicht"

Meneer Vis uit ZOETERMEER
2018-12-31, zorgverzekering

"alles is duidelijk omschreven, klantenservice is goed bereikbaar en kan je goed informeren, het voelt vertrouwd."

Anoniem uit ZEVENAAR
2018-12-30, zorgverzekering

"Eenvoudig geregeld, prima service"

Anoniem uit WAGENINGEN
2018-11-24, zorgverzekering