Kom jij ons team versterken? IT Services zoekt een Technisch Applicatiebeheerder!
Deel met een vriend:

Kom jij ons team versterken? IT Services zoekt een Technisch Applicatiebeheerder!

technisch-applicatiebeheerder

Vind jij het leuk om technische problemen uit te zoeken en heb je enkele jaren ervaring als Technisch Applicatiebeheerder? Ben je pro-actief, doortastend en analytisch sterk? Zoek je een informele en open werksfeer waar hard gewerkt wordt, maar waar veel ruimte is voor eigen inbreng? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Het IT Services team is verantwoordelijk voor de IT infrastructuur en technisch beheer van de applicaties bij Independer. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze keten: een verzameling van verschillende applicaties en geautomatiseerde processen. Deze is bedoeld voor het afhandelen van offerte-aanvragen en mutaties en bevat koppelingen naar externe partijen zoals verzekeraars en dataleveranciers.

Als technisch applicatiebeheerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van alle applicaties. Denk hierbij aan:

  • De keten.
  • Klantinformatiesystemen.
  • Telefonie.

Samen adviseren jullie de organisatie over de mogelijkheden en beperkingen en realiseren jullie projecten ter verbetering of uitbreiding van onze diensten.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint je dag met de ochtendprocedure voor applicatiebeheer. Natuurlijk onder het genot van een lekkere bak koffie (of thee). Het eerste wat je doet is de systemen langslopen voor eventuele foutmeldingen en uitvallers. Ondertussen houd je nog even een stand-up met je collega’s en dan kan de dag echt beginnen. Bij het doorlopen van de tickets zie je een nieuw ticket waarin staat dat een aanvraag niet aankomt in ons volmacht systeem. Je onderzoekt de XML, vindt het probleem en past het direct aan. Vervolgens bied je het opnieuw aan bij het volmacht systeem en met succes! Als je de tickets verder doorloopt zie je dat ze even geen aandacht nodig hebben.

Gelukkig heb je nog genoeg andere projecten om je tanden in te zetten. Er moet bijvoorbeeld een nieuwe IVR gebouwd worden voor een pilot. In de telefooncentrale bouw je de IVR, geef je het een nummer en wijs je het een werkgroep toe. Nu nog even testen door het nummer te bellen en weer met succes; hij gaat over!

Tijd voor een lekkere lunch en misschien wel een potje tafeltennis of even gamen op de PS4. Na de lunch deploy je nieuwe versies van de in-house brokers naar de test-omgeving en ga je verder met het schrijven van een nieuw SFTP script.
Terwijl je lekker in Powershell bezig bent, gaat de telefoon: de Jaarchecker geeft een error. Weer op onderzoek uit dus. Al snel zie je dat er in de code iets mis gaat. Je meldt het probleem aan bij de developers en gaat daarna verder met je script. Terwijl je de laatste hand aan je script legt, komt de developer langs met een nieuwe versie voor de Jaarchecker. Deze deploy je en je start de tool opnieuw op. Geen error en alles draait weer als een zonnetje! Met dit laatste succes is er een eind gekomen aan deze energieke en succesvolle dag. Tijd om naar huis te gaan.

Geïnteresseerd?

Is deze functie iets voor jou? Of wil je meer weten? Bekijk dan de vacature Technisch Applicatiebeheerder.

 

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Werken bij Independer

We zijn gedreven en professioneel maar er is ook ruimte voor plezier. In je werk en met je collega’s.

bekijk alle vacatures

"Please also provide ENG version of your page, we need to translate all to proceed. Thanks "

Dhr. Ozgan uit EINDHOVEN
2017-09-13,

"GEEN BIJZ"

Mevr. Moennasing uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL
2017-09-13,

"Snel, duidelijk en voordelig."

FS uit ZWOLLE
2017-09-13,

"Ik heb jullie nog nooit als verzekering gehad. Maar ik zie de samenwerking graag tegenmoet komen."

Anoniem uit HEERLEN
2017-09-13,

"very helpful for a new user"

Mevr. P.P. Rajendiran uit HOOFDDORP
2017-09-13,

"Ik twijfel of het nu wel zo onafhankelijk is."

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-13,

"Goede voorlichting, snelle afwerking, klantvriendelijke medewerkers en goed geinformeerde medewerkers. Dank hiervoor"

Mevr. Siddals-Wilbrink uit GELDROP
2017-09-13,

"Snel, volledig en duidelijke informatieverstrekking en service. "

Dhr. Lammers uit BLESKENSGRAAF CA
2017-09-13,

"Snel en efficient"

Anoniem uit ALBLASSERDAM
2017-09-13,

"Zeer goed en overzichtelijk en ze geven ook de verzekering weer die niet bij hun aangesloten zit. Heel goed en onafhankelijk"

Dhr. M.B.D. Takacs uit NIEUWKOOP
2017-09-13,

"5"

Mevr. I. Matuleviciute uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-13,

"5"

Mevr. M. Ono uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-13,

"5"

Mevr. M. Kar uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-13,

"Goed koop"

Dhr. M. Almaadalli uit HELMOND
2017-09-12,

"Tevreden, nu ging invullen vanavond gemakkelijk. Vanmiddag liep deze aanvraag bij herhaling vast. Over het algemeen zeer tevreden."

Dhr. O.S. Brenninkmeijer uit BARENDRECHT
2017-09-12,