Zorgverzekeringen vergelijken op papier is enorm lastig. Maar via internet is het eigenlijk een fluitje van een cent. Er zijn steeds meer vergelijkingssites waarop je zorgverzekeringen kunt vergelijken. Maar waarom zou je op Independer.nl zorgverzekeringen vergelijken en daarna overstappen? Wij leggen je de voordelen uit.

1. Grootste aanbod

Op Independer.nl kun je meer dan 900 zorgverzekeringen vergelijken. Op een paar na bieden we je een compleet overzicht van alle zorgverzekeringen die er zijn in Nederland. Wat we niet tonen zijn werkgeverscollectieven. Omdat die niet voor iedereen toegankelijk zijn, nemen we die niet op in de vergelijking.

2. Laagste premie

Via Independer.nl stappen jaarlijks veel mensen over naar een andere zorgverzekeraar. Door die grote aantallen kunnen we met verzekeraars onderhandelen over de premies. En dat betekent dat we vaak korting kunnen geven op zorgverzekeringen. De kortingen lopen op tot 10%. In een groot aantal gevallen is het afsluiten van een zorgverzekering via Independer.nl goedkoper dan bij de verzekeraar zelf.

3. Direct overstappen

Op Independer.nl kun je zorgverzekeringen vergelijken en in de meeste gevallen direct afsluiten. Weet je welke zorgverzekering je wilt afsluiten dan kun je direct overstappen. Het kost je maar een paar minuten.

Het vergelijken van zorgverzekeringen is niet alleen heel gemakkelijk, ook een nieuwe verzekering afsluiten is zo geregeld. Meer dan 300.000 mensen zijn via Independer.nl overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Ben jij de volgende?

Bespaar op zorgkosten

Ben jij goed verzekerd in 2024? Vergelijk en bespaar op je nieuwe zorgverzekering

Praat mee2 Reacties op “Zorgverzekering: waarom overstappen via Independer.nl?”
  1. Beste Jan,

    De dekking voor brillenglazen bij kinderen geldt alleen bij bepaalde medische indicaties. Het is aan de verzekeraar om dit wel of niet te vergoeden. Mocht het vergoed worden dan is er nog wel een eigen bijdrage van €53,50. De manuele therapie valt ook onder de aanvullende therapie dekking (18 behandelingen). De derde vraag begrijp ik niet helemaal, maar het is mogelijk dat als u in 2014 een aanvullende verzekering aanvraagt bij een andere verzekeraar u daar niet wordt geaccepteerd.

  2. Jan Slotemaker schreef op 

    Uit zorgverzekeraar-vergelijking door Independer zou OHRA Zorgverzekering Extra Sterk voor mij en mijn vrouw de 1e keuze zijn. Onduidelijk is: 1. de dekking van brilleglazen: -brillenglazen voor verzekerden tot 18 jaar: alleen bij bepaalde medische indicaties en voor brillenglazen een eigen bijdrage van EUR 53,50 -? 2. valt de manuele therapie onder de Aanvulling: 100%, max. 18 behandelingen p jr? 3. is er acceptatie weigering OHRA mogelijk bij andere aanvullende verzekeringen als ik in 2014 zou willen veranderen?

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Independer heeft een paar grote fouten gemaakt met me wat betreft het overstappen pp 31 dec 2023 van NN naar FBTO en alleen aanvraag voor Basis verzekering en niet voor Aanvullende Verzekering
4