Zorgverzekering 2019: alle premies zijn bekend
Tip een vriend:

Zorgverzekering 2019: alle premies zijn bekend

Tussen Prinsjesdag en 12 november maken zorgverzekeraars ieder jaar weer de premies en voorwaarden voor het nieuwe jaar bekend. Verzekeraars wachten steeds vaker tot het laatste moment. Op de dag van de deadline hebben dit jaar nog een aantal internetverzekeraars vlak voor middernacht hun premies bekendgemaakt. Er valt dit jaar veel te kiezen, want alleen al het verschil tussen de goedkoopste er duurste basisverzekering is ruim 35 euro. En ten opzichte van afgelopen jaar zijn er premiestijgingen tot wel 15,8%.

Maak eenvoudig zelf de juiste beslissing

Alle informatie voor de zorgverzekering van 2019 is dus bekend. In totaal zijn er 39 zorgverzekeraars die ook nog eens een veelvoud aan aanvullende verzekeringen aanbieden. Het vinden van de zorgverzekering die het best bij je past lijkt dus als zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar geen nood, want bij Independer helpen we je met kiezen. Op onze site beantwoord je eerst een paar belangrijke vragen. Zo neem je zelf stap voor stap de juiste beslissing voor 2019.

Je verzekering én persoonlijke situatie kunnen veranderen

Veel mensen zitten al jarenlang bij dezelfde zorgverzekeraar. Maar is dat wel zo verstandig? Ieder jaar veranderen tenslotte de premies en de inhoud van de aanvullende pakketten. Het is daarom mogelijk dat je volgend jaar te uitgebreid óf te beperkt verzekerd bent. Ook je eigen situatie kan veranderd zijn, waardoor je andere zorgbehoeftes hebt. Wil je bijvoorbeeld graag zwanger worden of denk je volgend jaar fysiotherapie nodig te hebben? Dan heb je in 2019 misschien een andere zorgverzekering nodig dan het afgelopen jaar.

Overstappen met gratis Tandongevallen-verzekering

Bij Independer vind je eenvoudig de zorgverzekering die het best bij je past. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je de meeste zorgverzekeringen direct bij ons aanvragen. Je krijgt dan van ons de gratis Tandongevallen-verzekering. Dat is mooi meegenomen! Want je tandartskosten na een ongeluk zijn niet verzekerd in de basisverzekering en vaak ook niet (volledig) in een aanvullende tandartsverzekering.

Lees meer over: zorgverzekering

Reacties

13 Antwoorden op “Zorgverzekering 2019: alle premies zijn bekend”

 1. M.E. Trip schreef op 

  Goedemiddag, ben vorig jaar via Independer overgestapt naar OHRA. Mocht ik gewoon door willen met OHRA, loopt mijn gratis Independer tandongevallen-verzekering dan ook gewoon door?

  1. Natasja schreef op 

   Dat wilde ik ook weten

 2. Bianca schreef op 

  2 jaar geleden ben ik overgestapt naar ohra via Independer. Dat jaar erna had ik ook voor Ohra gekozen en toen ging de tandongevallen gewoon door. Dit jaar ga ik de zorgverzekeringscheck doen om te zien of ik nog goed zit of niet.

 3. J schreef op 

  Dat staat toch in de mail ?

  “Sluit je dit jaar je nieuwe zorgverzekering af bij Independer? Dan krijg je daar ook nu weer de gratis Tandongevallen-verzekering bij. Ben je al klant? Dan verlengen we deze gratis verzekering automatisch voor je. Zo ben én blijf je goed verzekerd voor tandartskosten na een ongeval.”

 4. Laura Derksen (Independer.nl) schreef op 

  Beste allemaal,

  De tandongevallenverzekering is in 2019 ook weer van de partij. Als u al verzekerd was via Independer en dit voor 2019 hetzelfde blijft, verlengt de tandongevallenverzekering vanzelf. U ontvangt digitaal bericht met een nieuwe polis, in 2019. Alle nieuwe klanten ontvangen natuurlijk ook de tandongevallenverzekering.

  1. Rob Veerman schreef op 

   dan graag verlengd nog even wijzigen in verlengt (stam+t)

   1. John Bartok schreef op 

    heel irritant die spelfouten tegenwoordig. Je ziet het steeds vaker. Weinig professioneel.

 5. Roos Crama schreef op 

  K wil nu overstappen van DSW AVtopv naar Independer + aanvullende verzekering, maar wordt er in 2019 nog voor 3 weken per jaar 1000,- vergoed?

  1. Beste mevrouw Crama.

   Ik begrijp helaas niet wat u bedoelt met 3 weken per jaar €1000 vergoeding. Mocht u geen antwoord op uw vraag hebben gevonden op onze website raad ik u aan ons even te bellen op: 035-6265544.

 6. Anita schreef op 

  Let op bij de aanvullende verzekering voor alternatieve zorg OHRA, CZ en Delta Lloyd heeft veel alternatieve zorg geschrapt en deze worden in 2019 niet meer vergoed

 7. M jansen schreef op 

  bij aanvullende verzekering fisiotherapie hoeveel krijg ik en horveel in totaal.

  1. Beste M. Jansen,

   Dat ligt aan het pakket van de zorgverzekeraar. Ik raad u aan om een kijkje te nemen op onze website en de zorgvergelijking in te vullen. Daar kunt u zelf kiezen hoeveel fysiotherapie behandeling u wilt op jaarbasis. Mocht u vragen daarover hebben of u wilt liever een medewerker spreken kunt u ons bellen op: 035-6265544.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"want jullie zijn goed "

Meneer Abo Rashed uit ROTTERDAM
2 uur geleden, zorgverzekering

"Erg overzichtelijk en efficient!!"

Meneer Elders uit UTRECHT
5 uur geleden, zorgverzekering

"I already applied for this almost 2 months ago... it was 'pending' on the website all this time, and then it just disappeared!! So I had to apply again. What a joke."

Meneer Speed uit AMSTERDAM
6 uur geleden, zorgverzekering

"goed en duidelijk overzicht. Snelle vergelijkingen. Fijne korting."

Anoniem uit EDE GLD
2019-02-21, zorgverzekering

"it was fast and clear"

Anoniem uit AMSTERDAM
2019-02-21, zorgverzekering

"prima service"

Mevrouw Mijnheer uit ROUVEEN
2019-02-21, zorgverzekering

"De snelheid waar mee ik geholpen word!"

Meneer Van Well uit NIJMEGEN
2019-02-21, zorgverzekering

"moest door een verhuizing van het buitenland naar nederland overstappen van zorgverzekeraar, Via independer was dit me binnen 5 minuten gelukt!"

Anoniem uit BIERVLIET
2019-02-21, zorgverzekering

"Very helpful website"

Anoniem uit MAASTRICHT
2019-02-21, zorgverzekering

"Easy site. "

Meneer WUTTKE uit EINDHOVEN
2019-02-21, zorgverzekering

"Ja het is een ideale site waarop je alles kunt vinden wat te maken heeft met verzekeringen. Makkelijk vegelijken, en het is nog echt de goedkoopste ook. "

Meneer Metske uit ROTTERDAM
2019-02-21, zorgverzekering

"Goed overzicht"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2019-02-20, zorgverzekering

"I've been guided through the application procedure by one of the independers' hotline operators and He has explained every detail to me and also answered all my questions. I'm very satisfied with the help and the overall process! "

Meneer Kedzia uit AMSTERDAM
2019-02-20, zorgverzekering

"ging best"

Anoniem uit ZOETERMEER
2019-02-20, zorgverzekering

"Makkelijk en vertrouwd"

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2019-02-20, zorgverzekering